The trip to Spain / Skara Filmfestival - Loveskara

/// The trip to Spain

Biljett 50 kr. Storbritannien 2017. Regi: Michael Winterbottom. Längd: 1 timme 48 minuter Från Barntillåten.. Visas 18:e nov kl 18:30.

Steve Coogan och Rob Brydons tredje roadtrip går till Spanien och bjuder på en mat-, prat- och imitationsodyssé i Don Quijotes fotspår.
Under en lunch gör farbröderna imitationer tills de blir röda i ansiktet. Det är inte självklart att de inser hur jobbiga de faktiskt är i just det ögonblicket. Noterar de ens att skratten från den kvinnliga fotografen och assistenten går från artiga till ansträngda, eller är detta någonting de gör när kvinnor är med: överöser varandra i skämt och imitationer så att alla andra röster dränks?
Det mesta är bekant, för att inte säga allt. Det är upp till betraktaren om detta är en bra sak eller tröttsam, det har helt
och hållet att göra med vilket förhållande man har till duon Coogan och Brydon. Däremot finns i denna resa ett element som inte funnits där tidigare och vilket gör att detta kanske är det sista äventyret i trilogin ändå. När de sjunger den vemodiga The windmills of your mind i bilen, tar ensamma joggingturer och tjatar på agenter efter jobb känner man det: Om man tidigare nuddat vid
temat medelålder och skräcken för att karriären är slut så är den än mer påtaglig
här. /ALCopyright - 2013. Producerad av: Websolution