/// Evenemang


Despacito

Evenemangsdatum: De Adelita

Trion Desperados tar dig på en musikalisk resa genom Latinamerika och Spanien från den mexikanska revolutionen till idag. Konserten äger rum på Himmelskällan den 21/10. Enklare förtäring finns att köpa.

Mer information

ers

Evenemangsdatum: Elvis på

Lördagen den 14 oktober bjuder The Suspicious Minds från Lidköping på en unik blandning av både kända och mindre kända Elvislåtar samt anekdoter ur legendens liv. Sångaren Göran Berglund är en av landets största Elviskännare.

Mer information

tällning: Sommargräs och fjärilssång i Fornbyn

Evenemangsdatum: Familjefö

Familjeföreställning i Rackebyladugården, Fornbyn med musikpedagogerna Sofie Eriksson och Magdalena Pettersson, torsdag den 29 juni. Solig sång och musik för barn i förskoleåldern 1-5 år. FRI ENTRÉ!

Mer information

The sweet ladies

Evenemangsdatum: Fullt ös

Lördag 22 juli kl 18 blir det 50-talsrock på Sommargården Planteringen. The sweet ladies Lisa Lundell, Amanda Engqvist och Malin Rehn Skaremyr öser på med gamla kända låtar. Tjejerna har spelat ihop några år och har spelningar på privata fester, klubbar och krogar på meritlistan.

Mer information

d Orchestra: Tidernas filmmusik!

Evenemangsdatum: Göteborg

Den 8 februari kommer Göteborg Wind Orchestra; GWO, till Skara och Rosers salonger. I november i fjol tog den 23 personer stora orkestern med Skarapubliken på en fantastisk resa genom musikalernas värld. Denna gång blir det en konsert som bygger på filmmusik.

Mer information

med Skara manskör och Hällekis musikkår

Evenemangsdatum: Höstkonse

Välkomna på höstkonsert med Skara manskör och Hällekis musikkår i SLU:s aula söndag den 22 oktober kl 17:00.

Mer information

kväll

Evenemangsdatum: Irländsk

Välkomna på viskväll 1 Mars kl 18 i Stureplans Café. Det blir irländska sånger på både engelska och iriska, varvat med berättelser och historierna bakom sångerna när duon Anois kommer på ett besök.

Mer information

Allsång, körsång, solister

Evenemangsdatum: Julkonsert

Söndag den 10/12 kl 16.00 är det julkonsert i Skara Missionskyrka. I allsångens tecken framförs en blandning av älskade julklassiker och nyare tongångar av kör och solister. Sång varvas med bibelns texter om julens budskap. Om du vill vara med i kören så är du välkommen att öva på tisdagskvällar kl 18 i Missionskyrkan från och med 7 november.

Mer information

d Skara Manskör

Evenemangsdatum: Julkonsert

Traditionell julkonsert med Skara Manskör torsdagen den 21 december kl 18:00 i SLU:s aula. Gästartister: Nils-Gabriel Berg samt pianist Ingegerd Ottoson Höög.

Mer information

"Den som bär"

Evenemangsdatum: Körkonser

"Den som bär" - sånger om visdom, närvaro och ljus. Sånger med inspiration av frälsarkransen, med S:t Nicolai kyrkokör från Simrishamn.

Mer information

ra Domkyrka

Evenemangsdatum: Konsert i

Konsert med KFUM Centrals Ungdomskör och Katarina flickkör från Stockholm i Skara Domkyrka torsdagen den 25 maj kl 18:00.

Mer information

ra Domkyrka

Evenemangsdatum: Konsert i

Konsert i Skara Domkyrka söndagen den 26 november kl 18:00.

Mer information

e

Evenemangsdatum: Konsert: H

Konsert med Helle torsdagen den 4 januari kl 18:00 på Stureplans café. Arr: Rödhakens Vänner och Vänsterpartiet Skara.

Mer information

len 2017

Evenemangsdatum: Kullenfest

I år kan vi stolt presentera den efterlängtade Kullenfestivalen på gräsområdet Kullen, utanför Katedralskolan i Skara! Fredagen den 12 maj från kl 18:00 drar det igång. Här kan du lyssna på livemusik och köpa mat på området. Gratis inträde och drogfritt!

Mer information

- nostalgigala på Rosers

Evenemangsdatum: Ljuva 60-t

Favorit i repris! Ljuva 60-tal kommer tillbaka till Rosers salonger lördagen den 11 november kl 19:30. I år firar de dessutom 5-årsjubileum. Biggo Music Band utlovar en riktig nostalgikväll med fullt ös!

Mer information

land Julen 2017

Evenemangsdatum: Malibu Vin

Vi fixar julbordet, julshowen och julklappen till dina medarbetare. I år öppnar vi den anrika restaurangen Malibu på Skara Sommarland och gör Vinterland av den. Här möts ni av julens dofter, serveras egenkryddad glögg och varm cider innan ni inmundigar ett väl genomtänkt julbord.

Mer information

ert

Evenemangsdatum: Midsommark

Midsommarkonsert med vissångaren och estradören Axel Falk onsdagen den 21 juni kl 18:00 på Båtsmansgården. Fri entré.

Mer information

MELSKÄLLAN MED "UGARIT"

Evenemangsdatum: MUSIK PÅ

Ugaritkvartetten består av Barakat Aldammad (Oud), Omar Mohammad (Oud), Kussay Azzam (Darbouka) och Bassam Alhinawi (gitarr). De spelar traditionell musik från Syrien och medelhavsländerna. Under aftonen serveras mat från mellanöstern. Entré: 100 kr. Endast bokningar och senast 26 juni.

Mer information

lioteket: West Eden Trio

Evenemangsdatum: Musik på

Musik på biblioteket: West of Eden Trio Tisdag 13 februari, klockan 19.15 Låtar ur den keltiska låtskatten. Reels, jigs och eget i en akustisk avskalad sättning.

Mer information

nst - Te Deum, Axvalls kyrkokör med gäster

Evenemangsdatum: Musikgudst

Te Deum av W.A. Mozart, Skapelsekantat, framförs av Axvalls kyrkokör med gäster under ledning av Maria Lövgren.

Mer information

å Sommargården Planteringen

Evenemangsdatum: Musikkväl

Lördagen den 5 augusti gästas Planteringen av Olof och Suzanne Lennartsson från Tidaholm och Kenneth och Marie Holgersson från Hjo. Paren bjuder på en blandad repertoar där tjejerna står för det mesta av sången och Kenneth delar tankar utifrån sångerna och livet. En stund fylld av härlig sång och eftertanke i sommarkvällen.

Mer information

å Enjoy

Evenemangsdatum: Musikkväl

Musikkväll på Restaurang Enjoy kl 20:00 på Skärtorsdagen 13 april. På scen: Chrevera!

Mer information

å museet, Mysteriet på Skaraberg

Evenemangsdatum: Musikteate

Förmiddagsföreställningar av Mysteriet på Skaraberg. En musikteater av och med elever från Music Passion som är en musikutbildning för personer med funktionsvariationer.

Mer information

en: Ännu en kväll för Hospice Gabriel

Evenemangsdatum: Onsdagskv

TS band gör ännu en spelning för att stödja Hospice Gabriels cancervård. Alla intäkter går oavkortat till hemmet i Lidköping, som arbetar med vård i livets slutskede. Entré 100:-

Mer information

en: Julblues på Kråks

Evenemangsdatum: Onsdagskv

Onsdag 6 december kl. 19.00 spelar Resville Blues Band Julblues på Kråks. Erik Wennerholm, Björn Kjörch, Thomas Möller, Hasse Sällström och Mats Tinnervall, bjuder på riktig julblues. Entré 100:-

Mer information

i Skara Domkyrka

Evenemangsdatum: Orgelkonse

Orgelkonsert i Skara domkyrka söndagen den 11 februari 18.00.

Mer information

- Konsert med Ingemar Olsson

Evenemangsdatum: Säsongsst

Lördag 3 juni slår Planteringen upp dörrarna för säsongen. Årets första gäst är Ingemar Olsson, Ingemar är en av kristenhetens mest kända sångare och låtskrivare med mer än 200 egna låtar på repertoaren. Han har turnerat världen runt och har många kända låtar på repertoaren.

Mer information

ve - Europe & Sator

Evenemangsdatum: Sommarland

I sommar startar konsertkonceptet ”Sommarland Live - Magiska konsertkvällar!”, där man under tre sommarkvällar i juli kommer att bjudas på två konserter samma kväll, med några av Sveriges största artister och grupper. Först ut är Europe och Sator den 1 juli.

Mer information

ve - Magnus Uggla & Hov1

Evenemangsdatum: Sommarland

I sommar startar vi konsertkonceptet ”Sommarland Live - Magiska konsertkvällar!”, där man under tre sommarkvällar i juli kommer att bjudas på två konserter samma kväll, med några av Sveriges största artister och band. Den 8 juli gästar inga mindre än Magnus Uggla och Hov1.

Mer information

ve - Stiftelsen & Linnea Henriksson

Evenemangsdatum: Sommarland

I sommar startar vi konsertkonceptet ”Sommarland Live - Magiska konsertkvällar!”, där man under tre sommarkvällar i juli kommer att bjudas på två konserter samma kväll, med några av Sveriges största artister och grupper. Den 15 juli gästar inga mindre än Stiftelsen och Linnea Henriksson.

Mer information

BLOM LIVE PÅ HIMMELSKÄLLAN 25/11

Evenemangsdatum: STAFFAN Å

Låtskrivaren och artisten Staffan Åkerblom gästar Himmelskällan lördagen 25/11. Han backas upp av Erik Eklund (gitarr) och Björn Torstensson (slagverk). Staffans kompositioner kännetecknas av hans samhällskritiska texter och sitt enkla och raka gitarrspel.

Mer information

sfest med Järnvingarna

Evenemangsdatum: Stochampio

Välkomna till Jula Hotell & Konferens under Stochampionatet. I dagarna två blir det fest med fina erbjudande i bar och restaurang. Järnvingarna uppträder på lördagen. I år även Dayparty med Bar DJ på lördagen från kl 11.00!

Mer information

gkonsert!

Evenemangsdatum: Stråk & s

Välkommen till Stureplan på plan 2 torsdagen den 1 juni mellan kl 18:00-19:00 för att lyssna på en Stråk & sångkonsert av våra elever.

Mer information

son och Viktoria Tolstoy på Rosers

Evenemangsdatum: Svante Thu

Giganternas möte på Rosers! Viktoria Tolstoy och Svante Thuresson med Claes Crona Trio. Onsdagen den 1 november, kl 19:00.

Mer information

thing - med Caroline Wennergren

Evenemangsdatum: Swing is t

Kom och lyssna till den allra bästa swingen med rötterna i den klassiska jazzen.

Mer information

ton med Järnvingarna

Evenemangsdatum: Trettondag

Välkomna på en Trettondagsafton med Järnvingarna på Jula Hotell & Konferens vilket garanterat innebär partystämning!

Mer information

ed Skara kammarkör

Evenemangsdatum: Vårkonser

Skara kammarkör bjuder in till en vårkonsert bestående av en näve färgstarka karameller.

Mer information

Jan Hammarlund

Evenemangsdatum: Viskväll

En av proggen och visornas frontfigur sedan tidigt sjuttiotal - Jan Hammarlund - kommer till Skara och håller viskväll på Stureplan 7 september, kl 18:00

Mer information

Matilda Magnusson

Evenemangsdatum: Viskväll

Välkomna på viskväll med Matilda Magnusson den 2 november kl 18.00 på Stureplan. Frivilig entré.

Mer information

Billey Shamrock

Evenemangsdatum: Viskväll

Välkomna på viskväll med Billey Shamrock den 7 december på Stureplan. Frivillig entré.

Mer information

Copyright - 2013. Producerad av: Websolution