/// Information om bloggen, LoveSkara

  • Andréas Polzer bloggar på loveskara.se

Jag som bloggar i LoveSkara:s namn heter Andréas Polzer. Jag är upphovsmannen till konceptet LoveSkara. Jag hoppas att du kommer uppskatta mina inlägg och att du engagerar dig och låter mig få reda på vad du tycker. Kommentera därför gärna inläggen!


Om Andréas

Vem är du?

Jag är uppvuxen i Skara och jag verkligen älskar min lilla charmiga hemstad. Jag är gift och min fru och jag har två fina pojkar, 7 och 9 år gamla. Familjen har även en hund och två katter.• Var och hur bor du?

Genom åren har bott på flera ställen runt om i stan, men sedan drygt 10 år bor jag på landet, 10 minuter från centrum. Röd stuga, med vita knutar ute i den vackra naturen. 
Helt perfekt!• Vad jobbar du med?

Sedan 1998 äger och driver jag företaget Websolution. Fokus är på ”webb” och ”appar”. Det är oerhört stimulerande att vara egenföretagare. Självständigt, kul och fritt.Hur gammal är du?

Jag är på pappret 40 år gammal, till sinnet några år yngre.Vad har du för fritidsintressen?

Förutom familjen och naturen så uppskattar jag fotografering, film och musik. På ”äldre dar” har jag börjat uppskatta löpning vilket gör att jag gärna springer en sväng, helst i skogen.

Om LoveSkara-bloggen

Vilka ämnen skriver du om?

Bloggen tar upp Skaras närings- och föreningsliv. Självklart har frågor rörande Skaras framtid en naturlig plats. Även lokala nyheter och annat jag finner intressant tas upp. Skara är i fokus.


Varför bloggar du på LoveSkara och har du något mål med din blogg?

Ingen annan än vi som bor i Skara kan marknadsföra orten bättre. Detta är mitt bidrag till att sprida en korrekt bild över livet här. Ju fler som känner till och uppskattar Skara, desto bättre.
 Allt för Skara, Skara åt alla!

/Andréas

Copyright - 2013. Producerad av: Websolution