/// Vi bloggar på LoveSkara

Jessica Bergne bloggar på loveskara.se

2014 har jag som mål att utmana mig själv för att stärka min självkänsla och mitt självförtroende så att tacka ja till frågan om att bli en av bloggarna på LoveSkara krävde inte lång betänketid för min del.

Mer information

Skaras nattvandrare

Nätverket ”Nätverket Nattvandrarna Skara” har som mål att arrangera nattvandring vid de tillfällen under året som t.ex. Lusse, Skolavslutningen, Kullenfestivalen o.s.v.

Mer information

Andréas Polzer bloggar på loveskara.se

Jag som bloggar i LoveSkara's namn heter Andréas Polzer. Jag är upphovsmannen till konceptet LoveSkara. Jag hoppas att du uppskattar mina inlägg och att du engagerar dig och låter mig få reda på vad du tycker.

Mer information

Daniel Pettersson bloggar på loveskara.se

Jag heter Peter Gustavsson och ska skriva om vad som händer och sker i föreningen MEGA. Min arbetsuppgift i MEGA är att fungera som projektledare i de projekt som MEGA är ansvariga för som t.ex. Julstaden Skara.

Mer information

Daniel Pettersson bloggar på loveskara.se

Jag heter Daniel Pettersson. Jag blev tillfrågad av Andréas att vara en av tre bloggande privatpersoner. Givetvis tackade jag ja, konceptet verkar spännande och kul. Det ska bli intressant och utmanande att få dela med mig av mitt liv och mina tankar kring vår stad.

Mer information

Kerstin Persson bloggar på loveskara.se

Jag kommer att skriva om det som känns meningsfull och aktuellt. Det blir förstås utifrån mitt perspektiv som boende och verkande i vår vackra lilla stad.


Mer information

Helena Nyman bloggar på loveskara.se

Jag trodde aldrig att jag skulle blogga, men så började jag tänka om. Jag kände att en sida som loveskara.se saknades och ville gärna hjälpa till om jag kunde. 

Mer information

Andrea Eklunds blogg

Jag kommer att försöka ge er en inblick i mitt liv som ung student i Skara. Mina tankar och idéer samt upplevelser och händelser.


Mer information

Beatrice Holmberg bloggar på loveskara.se

När jag blev kontaktad höll man på att utarbeta denna sajt, som skulle fungera som ett komplement till kommunens egna. Jag fick frågan om jag kunde tänka mig att vara en av flera bloggare.

Mer information

Gillar du Skara och att skriva?

Blogga på Loveskara.se

Gillar du att skriva och har ett hjärta som klappar för vår fina stad? Om så är fallet är jag intresserad av att träffa dig för ett förutsättningslöst samtal kring hur vi tillsammans kan sprida det goda Skarabudskapet.

Ring mig på 0511-27100 så bokar vi in en träff!

/ Andréas Polzer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution