Foto: Svenska Bio HB

OM SKARA BIO KONTRAST

Skara Bio Kontrast är en ideell förening med ett 100-tal medlemmar. Syftet är att bredda utbudet av kvalitetsfilm i Skara. Vi är en delförening inom Folkets Hus-rörelsens Bio Kontrast-organisation och får hjälp med bokningar av filmer och utbildning av Folkets Hus Riksorganisation. Föreningen drivs av en styrelse med nio personer.

SKARA FILMFESTIVAL

Sedan 2001 har vi genomfört en filmfestival i mitten av november tillsammans med Svenska Bio/biografen Grand i Skara. Grand är helt digitaliserad och visar film sju dagar i veckan. 
Läs mer om Skara Filmfestival här!

MEDLEMSFÖRMÅNER

Som medlem i Skara Bio Kontrast stöttar du föreningens syfte och arbete och får rabatt på biljettpriset. Medlemsavgiften är 100 kronor per år.

Det här är dina förmåner med uppvisat medlemskort:
* Du betalar bara 40 kr för en biljett (fullt pris 80 kr) på Bio Kontrasts visningar på torsdagar.
* Du betalar bara 90 kr för en biljett vardagar måndag till torsdag (ej röda dagar och specialvisningar), för biljetter som kostar upp till 120 kr ordinarie, och därefter har du 20 % rabatt på biljettpriset.

Du blir medlem genom att betala in hundralappen på bankgiro 5345-8386 eller köpa medlemskort vid någon av våra torsdagsvisningar.

VILL DU ENGAGERA DIG – VI BEHÖVER DIG!

Du kan engagera dig på flera sätt. Vill du vara med i styrelsen och bl a bestämma vilka filmer som ska visas? Kontakta Valberedningen Karin Beckman. 
Det kan också gälla uppgifter som att hålla ordning på vår kassa, skriva minnesanteckningar och göra medlemsutskick.

Vill du inte sitta i styrelsen kan du hjälpa till med att  t.ex. sätta upp affischer, sälja biljetter på visningarna, presentera film (en kort introduktion före filmvisningen) eller vara funktionär vid vår filmfestival. Alla insatser, små som stora, är välkomna!

Prata med någon av oss som är funktionärer vid torsdagsvisningarna eller hör av dig till: skara.bio.kontrast@gmail.com

Bio Kontrast Skara


Copyright - 2024. Producerad av: Websolution