/// Höststaden Skara

  • Jula Konsthall i Skara
  • Vackra Valle byter färgskala om hösten ...
  • Jula Konsthall i Skara

Traditioner är viktiga i Skara, inte minst på området underhållning. Här har vi flera välbesökta och uppskattade evenemang.

Oktoberfester

Skara Stadshotell bjuder årligen in till Oktoberfest, det byggs upp ett tältområde, som bjuder på olika typer av underhållning. Det kan exempelvis vara konserter, dans, stå upp-komik, och självklart, klassisk "ompa ompa-musik". Det blir ingen riktig Oktoberfest utan öl och god mat.

Skara Filmfestival

Syftet med Skara Filmfestival är att bredda utbudet av sevärd film, såväl smal som kommersiell, till ett bra pris. Till på köpet får du som besökare uppleva en härlig stämning med musik, teater och gott fika på den fina biografen Grand, mitt i centrum.

Konstnatten

Upplev massor av spännande kulturaktiviteter under kvällen och natten; konstnärliga utfärder, musikaliska variationer, poetiska ansatser och mycket, mycket annat. För datum och ytterligare information kontakta Turistbyrån i Skara.

Kulturveckan

En vecka fullspäckad med kulturuppleveler för alla målgrupper. För datum och ytterligare information kontakta Turistbyrån i Skara eller kika på programmet direkt här.

Riktigt ruskig Spökvandring

I Halloweentider bjuder Katedralskolans estetelever på en otäck Spökvandring i Fornbyn. Vandringen finns i två varianter, en lite snällare och en mycket ruskigare. Vilken vågar du gå på?

Värmande bastu

Bada bubbelpool ute i höstmörkret eller koppla av med ett värmande Aufguss-bastubad. Fritidsområdet Vilan har mycket att erbjuda.

För fler besöksmål och aktiviteter kontakta Turistbyrån i Skara.

Välkommen till Höststaden Skara!

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution