/// Regler för kommentarer

Vi är glada över att du vill bidra och kommentera på LoveSkara, det tackar vi för!

Alla med en Facebook-profil kan diskutera på sajtens olika delar. Helt fritt fram är det dock inte – här ser du vilka regler vi förväntar oss att du håller dig till.

Här diskuterar vi med respekt för varandra och andra. Vi tillåter inte kränkande uttalanden om grupper av människor, eller om individer, oavsett om det gäller personer som nämns i texten, skribenter eller andra deltagare i diskussionen. Kritiska synpunkter är självklart tillåtna, men kritiken ska handla om sakfrågan, inte vara personliga angrepp på andra.

Kommentarerna ska handla om ämnet, och vi vill inte att man postar samma inlägg flera gånger i en eller flera kommentarstrådar. Vi tillåter inte onödigt grovt eller stötande språk, inte heller reklam eller andra kommersiella budskap.

Spamma inte

Vi kontrollerar kommentarsfälten med viss regelbundenhet och kan i efterhand ta bort kommentarer som bryter mot ovanstående regler. Den som bryter mot reglerna upprepade gånger kan bli avstängd, liksom den som använder en falsk profil. Kommentarer som rapporteras som missbruk eller spam behandlas av Facebook och göms automatiskt för den som rapporterar kommentaren.

Du är själv ansvarig

Om din kommentar tas bort av oss kommer den inte att synas i kommentarsfältet förutom för den slutna kretsen som består av dig och dina Facebookvänner som är inloggade på Facebook. Om din profil blir avstängd av oss kommer inga av dina kommentarer på LoveSkara att synas, förutom för den slutna krets som består av dig och dina Facebookvänner som är inloggade på Facebook.

LoveSkara har inget juridiskt ansvar för dina kommentarer. Du är alltid personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Detta gäller oavsett om det skrivs på LoveSkara eller inom din egna slutna krets av Facebookvänner.

Kontakt

Om du har frågor om reglerna eller något annat om kommentarerna på loveskara.se så är du välkommen att ta en kontakt.

Tack för att du bidrar och för att du följer och respekterar våra regler!

/Websolution

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution