/// Design & Sömnad

Inspirationsrik heminredning för dig som söker det stilrena

Design & Sömnad är en heminredningsbutik med ett brett sortiment från utvalda leverantörer. Vi försöker inspirera och hjälpa våra kunder att hitta rätt i sina val till hemmet, som ju är en väldigt viktigt plats. Butiken är uppbyggd i färgteman med grönt, blått, svart, cerist och rött. På detta sätt blir det lätt för dig som kund att matcha eller mixmatcha!

Design och Sömnad, min passion

ag som driver och har startat Design & Sömnad heter Susanne Sundblad och är född och uppväxt i Skara. Design och Sömnad har alltid varit en stor passion i mitt liv och jag har alltid ägnat mig åt att sy. Jag har jobbat i butik i över 25 år och tycker att det är väldigt trevligt med kundrelationer. Så med det i bagaget kände jag att jag hade någonting att erbjuda dig som kund genom mina kunskaper. Resultatet blev att jag den 28 april 2008 öppnade Design&Sömnad i Skara.

Mina ledord

Jag erbjuder mina kunder en variation av designade produkter samt sömnadstjänster inom heminredning. Noggrannhet, ett skarpt öga för detaljer och ett trevligt bemötande är mina ledord!

Välkommen in i butiken!

/Susanne

Copyright - 2013. Producerad av: Websolution