Om Skaras nattvandrare

Nätverket ”Nätverket Nattvandrarna Skara” har som mål att arrangera nattvandring vid de tillfällen under året som vi verkligen behövs. Exempel är lusse, skolavslutningen, Kullenfestivalen o.s.v. Vi kommer även att delvis byta målgrupp från att tidigare fokusera enbart på högstadieföräldrar så riktar vi oss nu till samtliga vuxna i kommunen.

Vår förhoppning är att vi på det sättet ska lyckas mobilisera tillräckligt många vuxna under dessa få gånger per år som vi nattvandrar. Vi har då också möjligheten att kunna skala upp verksamheten om det blir stökigare på stan framöver.

Skara Kommun ställer upp genom att hjälpa till med sjukvårdsmaterial, ficklampor mm. Vi i Nattvandrarna fokuserar sedan på att marknadsföra och arrangera nattvandringarna.
Som nav i detta arbete använder vi vår Facebook-grupp ”Skaras nattvandrare” där information om nattvandringarna kommer att finnas. Vi uppmanar alla intresserade att gilla sidan. Ni får då inbjudning till kommande vandringar och kan då ta beslut om medverkan vid varje tillfälle.

Har ni frågor kring nattvandringen är ni välkomna att ta kontakt med någon av oss.

VILL DU ENGAGERA DIG – VI BEHÖVER DIG!

KONTAKTINFORMATION

Mikael Gillberg, 0708-580954, mikael@gillberg.nu
Annika Thorstensson, 0702-664722, annika.thorstensson@skara.se
Jessica Magnusson,0732-745801, jessica.magnusson@julahotell.se
Madeleine Frisk, 0739-726615, madeleine.frisk@gmail.com
Maria Jung, 0708-911764, familjenjung@gmail.com
Mattias Skoog, 0734-382878, mattsko@spray.se

Olika personer från vårt nätverk kommer att blogga här på LoveSkara främst i samband med våra nattvandringar. Följ oss och kom gärna med kommentarer! 

Läs vår blogg här

Copyright - 2013. Producerad av: Websolution