/// Skara Stadshotell

Lunchmeny, vecka 21


Måndag, 21/5

  • Kall inkokt lax med citron och dillmajonnäs
  • Rimmad oxbringa med pepparrotssås och potatismos
  • Tomat och mozzarella sallad med lufttorkad skinka

Tisdag, 22/5

  • Kokt torsk med skirat smör, pepparrot, hackat ägg samt kokt potatis
  • Pannbiff med löksky, stekt ägg samt brynt potatis
  • Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon
  • Tomat och mozzarella sallad med lufttorkad skinka

Onsdag, 23/5

  • Fläskschnitzel au four
  • Luffarlåda (falukorv, bacon, stekt ägg samt stekt potatis)
  • Stekt sejfilé på rotfruktsbädd, vittvinsås samt kokt potatis
  • Tomat och mozzarella sallad med lufttorkad skinka

Torsdag, 24/5

  • Grillad kycklingfilé med senap och dragonsås samt stekt potatis
  • Köttfärslimpa med gräddsås, gelé samt kokt färsk potatis
  • Pocherad rödtungafilé Doria med kokt potatis
  • Tomat och mozzarella sallad med lufttorkad skinka

Fredag, 25/5

  • Fiskgryta Napoli
  • Svensk biffstek med lök och stekt potatis
  • Tomat och mozzarella sallad med lufttorkad skinka

Kocken informerar

  • Måndag — Fredag 11:00-14:00 Pris: 90:- inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, kaffe & kaka. (vi använder oss enbart av svenskt kött)
  • Pris: 90:-
Copyright - 2013. Producerad av: Websolution