/// Skara Stadshotell

Lunchmeny, vecka 7


Måndag, 11/2

  • Pannbiff med stekt lök och rödvinsky, serveras med brynt potatis
  • Varmrökt lax med förlorade ägg, örtcreamfraiche, serveras med kokt potatis

Tisdag, 12/2

  • Korv stroganoff med ris
  • Porcherad koljafilé med grön sparris och vittvinsås, serveras med kokt potatis
  • Stekt fläsk med löksås/bruna bönor, serveras med kokt potatis

Onsdag, 13/2

  • Fläsklägg med rotmos
  • Grynkorv med senapsås, serveras med kokt potatis
  • Stekt gösfilé på färnkålsbädd, serveras med pernodsås och kokt potatis

Torsdag, 14/2

  • Ärtsoppa med fläsk serveras med pannkakor, sylt och grädde
  • Biff á la Rydberg med senapscremé
  • Gratinerad spättafilé med potatismos

Fredag, 15/2

  • Ägg- och persiljestekt rödtungafilé med skarpsås, serveras med kokt potatis
  • Entrecote med chorronsås, serveras med klyftpotatis

Kocken informerar

  • Måndag — Fredag 11:00-14:00 Pris: 100:- inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, kaffe & kaka. (vi använder oss enbart av svenskt kött)
  • Pris: 100:-
Copyright - 2013. Producerad av: Websolution