/// Evenemang


kap på Riktigt - Mässa med unga företagare

Evenemangsdatum: Entrepren

Varje år arrangeras vi på Ung Företagsamhet Skaraborg en mässa för alla UF-elever i Skaraborg, där vi ger möjligheten för UF-företagen att visa upp vad de gjort under sitt år och möjligheten att sälja sina produkter. Mässan hålls på Arena Skövde den 10-11 mars 2016 och är öppen för alla! Fri Entré!

Mer information

ssa

Evenemangsdatum: Förenings

Den 21 maj mellan klockan 10-16 kan du prova på olika aktiviteter på Vilanområdet. Då visar 25 föreningar upp sin verksamhet såväl inomhus som utomhus. Ta med dig kompisar, vänner eller bekanta och testa något nytt. Dagen är till för alla intresserade i alla åldrar. Välkomna!

Mer information

ässa

Evenemangsdatum: Hjälpmede

Onsdag den 13 september kl 10:00-17:00 välkomnar Resurscenter Fontänen brukare, anhöriga, personal och övriga intresserade till en Hjälpmedelsmässa med inriktning mot syn, hörsel, kommunikation och kognition.

Mer information

l Samlarmässa i Skara

Evenemangsdatum: Internatio

Välkommen till den Internationella Samlarmässan i Idrottshallen den 7-9 april. Ca.100 utställare säljer allt från retro äggkoppar till högklassiga antikviteter.

Mer information

l Samlarmässa i Skara

Evenemangsdatum: Internatio

Välkommen till en trevlig mässa 8-10 april med ca 100 utställare som säljer allt från äggkoppar till högklassiga antikviteter.

Mer information

d Trandansen

Evenemangsdatum: Matmarknad

Välkommen till en smakrik matmarknad vid Trandansen helgen den 8-9 april kl 10:00-16:00. Kom och smaka, njut och handla med dig av de lokala matproducenternas utbud hem!

Mer information

temat Mat & Rörelseenergi

Evenemangsdatum: Minimässa

Minimässa på temat Mat & Rörelseenergi fredagen den 17 november kl 12:30-16:00 i Vilanhallen. Eftermiddagen bjuder också på föreläsning om kostens betydelse och vi får tips på rörelser för att minska spänningar.

Mer information

Evenemangsdatum: Optikfesti

Optikfestival på AstroSweden i Skara, Axevallagatan 16, den 2 april. Eventuell mjukstart på fredagen vid klart väder. Festival för naturälskare med föreläsningar, nyheter, tips, konst, barnaktivitet, fika och mingel. Repris av förra årets succé!

Mer information

Evenemangsdatum: Seniormäs

Välkommen på seniormässa i Fokus, Folkets Park fredagen den 15 september 9:30-16:00. .

Mer information

alen 2017

Evenemangsdatum: Skara Häs

Missa inte Skara Hästivalen 2017, lördagen den 9 september mellan kl 10:00-17:00 på Axevalla travbana. Dagen bjuder på Clinics, uppvisningar, fika, mässa, hästloppis, ponnyridning, ponnytrav och shower..

Mer information

sa

Evenemangsdatum: Skara Vinm

Välkommen till den årliga Vinmässan lördagen den 21 oktober klockan 14:00-18:00 på Skara Stadshotell. De kunniga medlemmarna från Munskänkarna Skara presenterar sina favoritviner och du möter utställare av mat, böcker och glas.

Mer information

n – Folkmusikfest i Fornbyn

Evenemangsdatum: Skara-Stä

Lördag 16 juli. Stämman bjuder på folkmusik och visor, visor, lekar för barn, visstuga och låtverkstad, tända grillar, konsert, spel och dans. Entré till konserten. Tag med grillmat.

Mer information

asutställningi Fornbyn

Evenemangsdatum: Taxklubben

Välkommen till Taxklubbens rasutställning i Fornbyn söndagen den 18 juni kl 9:30-14:00.

Mer information

Copyright - 2013. Producerad av: Websolution