/// Evenemang


t

Evenemangsdatum: Bokantikva

1-15 augusti anordnas bokantikvariat med försäljning av nya och gamla böcker i Bladhska Galleriet.

Mer information

andra halvlek - att göra det bästa med resten av ditt liv

Evenemangsdatum: Inför liv

Onsdag 4 oktober kl 18.30 kommer Hans Jansson till Skara Missionskyrka och talar utifrån sin bok "Inför livets andra halvlek - att göra det bästa med resten av ditt liv". Mitt i livet behöver vi ta paus och lägga upp strategierna för andra halvleken. Hur ska ditt liv sluta med vinst?

Mer information

Nya biblioteket

Evenemangsdatum: Lunchlyrik

Välkommen till lunchlyrik på Nya biblioteket tisdagen den 4 april och torsdagen den 6 april klockan 12:30. Lyriken hålls av andraterminseleverna från Skara skolscen.

Mer information

Biblioteket

Evenemangsdatum: Lunchlyrik

Skara skolscens tredjeterminselever och andraterminselever framför Lunchlyrik på Biblioteket tisdagen den 28 mars, torsdagen den 30 mars, tisdagen den 4 april och torsdagen den 6 april, alla tillfällen kl 12:30.

Mer information

blir man det?

Evenemangsdatum: Lycklig -

Onsdag 10 augusti kl 18.30 bjuder Sommargården Planteringen på en inspirerande kväll som kan förändra ditt liv. Rubriken är Lycklig - hur blir man det? Du får praktiska och konkreta råd och många glada skratt av Alf B Svensson, leg psykolog.

Mer information

aren Bile Hashi

Evenemangsdatum: Möt förf

Måndagen den 19 september kommer den somaliske författaren Bile Hashi till biblioteket i Skara. Bile är född i Somalia men kom till Sverige som tonåring 1987. Han började tidigt läsa och skrivandet har varit en önskedröm. Han är författare till 15 titlar.

Mer information

nder - Änglar finns! Inger Waern berättar om egna och andras erfarenheter

Evenemangsdatum: När livet

Kan man tro på änglar? Kom och hör Inger Wearn, författare och föreläsare, berätta om egna och andras erfarenheter av änglabesök. Onsdag 14 juni kl 18.30 på Sommargården Planteringen.

Mer information

- Reformationens böcker

Evenemangsdatum: Utställni

Från och med den 28 oktober visas unika böcker i kyrkan, med anledning av reformationsjubileet, däribland Gustav Vasas bibel.

Mer information

en 26 april

Evenemangsdatum: Världsbok

Biblioteket i Skara firar världsbokdagen onsdag den 26 april. Det blir bokförsäljning, tävling. Ingemar Carlehed som läser valda texter

Mer information

Otaheiti - utställning Gamla Biblioteket

Evenemangsdatum: Vi drar ti

De äventyrliga upptäcksresor som företogs under 1700-talet fascinerade dåtidens bokläsare. Resenärerna tog hem världen till Sverige och flera samtida alster finns bevarade i Stifts- och landsbiblioteket.

Mer information

Copyright - 2013. Producerad av: Websolution