/// Evenemang


d Showskolan Artisteri på Music Factory

Evenemangsdatum: Öppet hus

Showskolan Artisteri är en ny 1-årig yrkesinriktad utbildning inom Show eller Musikal i kombination med Event och Arrangemang. Showskolan Artisteri startar unik yrkesinriktad utbildning i Music Factorys lokaler i Skara med start hösten 2016. Onsdagen 16 mars bjuder vi in till Öppet hus.

Mer information

för kvinnor

Evenemangsdatum: Hälsokvä

Föresläsning "Kvinnors hälsa ur ett vardagsperspektiv" och hälsobuffé för kvinnor på Jula Hotell & Konferens tisdagen den 6 oktober kl 18:30.

Mer information

på Bolum Horisont

Evenemangsdatum: Keramikkur

Keramikkurser sommaren 2015 hos keramiker Anna Wennerstrand i hennes studio på Bolum Horisont.

Mer information

Vinyl-DJ skola

Evenemangsdatum: Kulturnatt

På kulturnatten 10 oktober kl 19:00-24:00 blir det vinyl-DJ skola på Nya biblioteket. Lär dig mixning, cutting och scratching à la 80-tal i bibliotekets vinyl-DJ-skola. Johan Frick instruerar.

Mer information

Prova på Falun gong

Evenemangsdatum: Kulturveck

Under kulturveckan 10-18 oktober har du möjlighet att testa på Falun gong i Biblioteksparken.

Mer information

kt seminarium: Det handlar om brons

Evenemangsdatum: Lokalhisto

Hösten 2015 är det trettio år sedan Fröslundasköldarna hittades i en åker på Kålland. Detta belyser Västergötlands museum 17 oktober i höstens lokalhistoriska seminarium, med tre föreläsningar som alla handlar om brons och bronsålder.

Mer information

rgen Oom, psykolog och inspiratör.

Evenemangsdatum: Lyssna på

5/10 KL 19:00 - Skara Handel bjuder in till en kväll med psykologen och föreläsaren Jörgen Oom som har utsetts till Årets talare av Talarforum. Han får utmärkelsen för sin unika förmåga att engagera, roa och motivera sin publik till framgångsrik förändring.

Mer information

n: Tillbaka till 80-talet!

Evenemangsdatum: Onsdagsklu

Onsdag 14 oktober kl 19:00-21:00 blir det en 80-talskväll på Västergötlands museum. 80-talsutställning, dokumentärfilmen om Asta Kask och 80-talspyssel, bl.a. tidstypiska accessoarer!

Mer information

n: Måla som en konstnär!

Evenemangsdatum: Onsdagsklu

Målarverkstad på Västergötlands museum 11 november kl. 19-21. Vi ser Torbjörn Nolkrantz utställning och målar med akryl på pannå.

Mer information

n: Tryckverkstad

Evenemangsdatum: Onsdagsklu

På Västergötlands museum kan du inspireras av 60-talets former och skapa egna häftiga textiltryck med enkla medel och knep, onsdag 18 november kl 19:00-21:00. För alla åldrar. Föranmälan.

Mer information

en, Tema Trädgård: Mötesplats trädgård

Evenemangsdatum: Onsdagskv

Ellen Forsström, trädgårdsentusiast från Lidköping berättar om projektet ÖPPEN TRÄDGÅRD, där privatpersoner gläntar på grinden till sina gröna täppor. Hör om projektet och om hur man bygger upp en tidlös, lite vildare romantisk trädgård, på Västergötlands museum 4 maj.

Mer information

en, Tema Trädgård: Odla egna grönsaker

Evenemangsdatum: Onsdagskv

Det handlar om ekologiska och effektiva metoder som dubblerar din skörd i Trädgårdsföreläsningen på Västergötlands museum 11 maj. Du får också hjälp att hitta spännande och läckra grönsakssorter.

Mer information

en: Härskartekniker och att coacha sig själv

Evenemangsdatum: Onsdagskv

Erika Ekesbo Andrén, som driver UTSIKT Affärsutveckling, föreläser 9 mars på Västergötlands museum, om företagande och ledarskap samt de om utmaningar som kvinnor möter.

Mer information

edance

Evenemangsdatum: Prova på

Söndagen den 13 september kl 10:00 har du möjlighet att prova linedance. Det är Skaraklubben Skara On Line som erbjuder detta prova på-tillfälle i danslokalen på Vilan.

Mer information

Copyright - 2013. Producerad av: Websolution