/// Evenemang


ar och Sverigefinska riksförbundets kulturfestival

Evenemangsdatum: Axevalla s

Den 18-20 augusti genomförs återigen ”Axevalla sommar och Sverigefinska riksförbundets kulturfestival” på Axevalla folkhögskola. Ett programinslag på lördagen mellan kl 10:00-16:00 är sverigefinsk kulturverksamhet för barn med bland annat clownen Raimondo.

Mer information

- en gränslös festival 19 maj i Fornbyn

Evenemangsdatum: Come Toget

Come Together - en gränslös festival 19 maj i Fornbyn i Skara. Festivalen öppnar kl. 18.00. En musik- och kulturfestival där nya och gamla svenskar möts för att lära sig av varandra. Det blir musik, lek, mat och dans från bland annat Afganistan, Syrien och Sverige.

Mer information

Tommy Nilsson, DJ & trubadur

Evenemangsdatum: Cykelfest

Välkomna till JULA HOTELL & KONFERENS och den stora cykelfesten i samband med TRE BERG. På fredagen blir det konsert med Tommy Nilsson, restaurangtält, DJ och under lördagen trubadur och After Bike.

Mer information

Skara 4-6 sept

Evenemangsdatum: Cykelfeste

Den 4-6 september blir det folkfest i Skara. För första gången arrangeras Cykelfesten. Festligheterna inleds med bike-off på fredagen och avslutas med den stora cykeltävlingen Tre berg på söndagen. Välkommen på en cykelfest i dagarna tre!

Mer information

v kvinna

Evenemangsdatum: För kvinn

En heldag med föredrag, mingel, workshops, dans , fika, musik m.m.

Mer information

berättarfestival

Evenemangsdatum: Folkmusik

Välkommen till Folkmusik och berättarfestivalen 16-18 juni 2017..

Mer information

2015

Evenemangsdatum: Kulturnatt

Skaras kulturvecka startar med buller och bång med Kulturnatten 10 oktober kl 19:00-24:00! Det blir en natt fylld av flygande eldar, rälsbussar, musik, konst och dans.

Mer information

80-talet tur och retur

Evenemangsdatum: Kulturnatt

Kliv in i en tidsmaskin som tar dig tillbaka till det färgsprakande och smått galna 80-talet. Besök Nya biblioteket, Biblioteksparken, Tingshuset, Kråks och Västergötlands museum under Kulturnatten 10 oktober kl 19:00-24:00.

Mer information

10-18 oktober 2015

Evenemangsdatum: Kulturveck

Kulturvecka i Skara 10-18 oktober som sparkas igång med Kulturnatt, lördagen den 10 oktober kl 19:00-24:00, och sedan fortsätter hela veckan lång. Välkommen till en vecka fylld av kultur av alla de slag!

Mer information

med Music and production

Evenemangsdatum: Musikfesti

En tävling med mycket hög musikalisk nivå utlovas i Katedralskolans aula i Skara då eleverna från Music and Production tävlar med både covers och egenkomponerade låtar.

Mer information

rnbyn: En riktig dans- och festkväll

Evenemangsdatum: Nostalgi i

En succè i repris! Onsdagen den 23 augusti - en kväll med dans till Five Teddys orkester, pilkastning, chokladhjul, korv och allt annat som hörde en riktig danskväll till! Servering. Lanthandeln är öppen. Kvällen kör igång kl 18:00.

Mer information

tival

Evenemangsdatum: Skara Film

Mellan den 16-22 november är det återigen dags att krypa in i biomörket och njuta av film! Många gäster kommer att närvara och det blir också musik, gäster och gott fika, precis som det brukar vara!

Mer information

alen 2017

Evenemangsdatum: Skara Häs

Missa inte Skara Hästivalen 2017, lördagen den 9 september mellan kl 10:00-17:00 på Axevalla travbana. Dagen bjuder på Clinics, uppvisningar, fika, mässa, hästloppis, ponnyridning, ponnytrav och shower..

Mer information

st

Evenemangsdatum: Skara Stad

Skara Stadsfest lördagen den 18 juni blir en folkfest i Skara centrum! En heldag med artistframträdanden, barnaktiviteter, chokladhjul och karuseller. Restaurang Enjoy ordnar uteservering. Program: 11.00 DriLL & DruLL 12.30 Tidningslöpet 15.00 StenaLoppet 21.00 E-Type.

Mer information

r i Skara

Evenemangsdatum: Sommarkvä

Välkommen till våra festliga Sommarkvällar i Skara 19 juli, 26 juli och 3 augusti! Kända artister spelar på Djäknescenen, tivoli, mattält, Segway, chokladhjul och mycket mer! Ett riktigt kalas utlovas - och inga biljetter behövs!

Mer information

et på Axevalla Travbana

Evenemangsdatum: StoChampio

StoChampionatet är i år den 21-23 juli på Axevalla travbana som är Sveriges fjärde största travbana. I dagarna tre är det stor travfest med över 30 000 besökare! Vi bjuder på travsport i toppklass och vi kör hela 40 lopp med en prissumma på över 8 miljoner!

Mer information

illy Festival

Evenemangsdatum: Sweden Roc

För femte året i rad är det dags för Sweden Rockabilly Festival! Nytt för i år är att festivalen hålls i en av Skaraborgs mysigaste folkparker, Gröna Lund i Lerdala. Den 1-2 juli kommer artister som bland annat Eva Eastwood, Fertilizers och TT Grace.

Mer information

2015

Evenemangsdatum: Valle Baro

Göteborg Baroque besöker Skara, Varnhem och Falköping med den populära baroquefestivalen den 12-16 augusti.

Mer information

Copyright - 2013. Producerad av: Websolution