/// Evenemang


iesta

Evenemangsdatum: 30 plus me

28 oktober öppnar vi upp ett nygammalt och efterfrågat koncept 30 PLUS. Precis som det låter är det ålder 30+ som gäller, lite av en nostalgikväll. Bandet Fiesta kommer hit och står för underhållningen på scen, vi kallar det "after autumn".

Mer information

ch julshoppa på Fredriksons Pensionat Sjöbacka

Evenemangsdatum: Adventsfik

Välkommen till Fredriksons Pensionat Sjöbacka på en härlig adventsfika söndagar 1 och 2 advent kl. 11-15. Buffé med småkakor, vetebröd och mjuk kaka. Här kan du också handla vackert pynt, sköna juldofter till hemmet, delikatesser och julklappar.

Mer information

s med Claes Wernersson, Qvänum Mat & Malt

Evenemangsdatum: After Busi

Välkomna på After Business på Rosers Bistro torsdagen den 26 november kl. 18.00. Kvällens gäst är ölkungen från Kvänum Claes Wernersson. Han bjuder på berättelser om ädla drycker och företagandet. Varmt välkomna!

Mer information

s med Thomas Viksberg

Evenemangsdatum: After Busi

Välkomna på Företagarna Skara After Business. Vi gästas av Thomas Viksberg, erfaren föreläsare och ledarskapsutvecklare med mycket intressanta tips i bagaget.

Mer information

ed Skara HF

Evenemangsdatum: After Matc

Kom till Jula Hotell & Konferens efter handbollsmatchen med Skara HF lördagen den 19 mars. Det serveras buffé för 99 kr och fina priser i baren. Välkomna!

Mer information

d Järnvingarna

Evenemangsdatum: After Trot

Avsluta kvällen efter V75 på Axevalla med After Trot på Jula Hotell & Konferens den 18 februari. Bra priser på mat & dryck från kl 18.00. På scen: JÄRNVINGARNA!!! Ta med alla travintresserade och mingel-hungriga personer och boka in kvällen redan nu. Entré 150 kr. Varmt välkomna!

Mer information

Jula Hotell

Evenemangsdatum: After Work

Välkomna på vår populära After Work på Jula Hotell & Konferens! Bra priser på mat & dryck 17.00-22.00 och olika teman varje gång.

Mer information

d Sveriges bästa After-ski-band på Jula Hotell & Konferens efter handbollsmatchen

Evenemangsdatum: After Work

Vi kickstartar årets första After Work med Sveriges bästa After Ski band - Tre Drag / Skagen Live på Jula Hotell & Konferens fredag den 27 januari.

Mer information

Evenemangsdatum: AFTER WORK

Fredag 4 november är vår efterfrågade Bistro Work tillbaka! Denna gång också med spöktema... After Workmeny och 25% rabatt på utvald dryck 17-20.

Mer information

Jula Hotell & Konferens

Evenemangsdatum: After Work

Välkomna på Jula Hotell & Konferens populära AFTER WORK. Buffé och underhållning. Välkomna!

Mer information

Sand

Evenemangsdatum: After Work

Välkommen på After Work på Sand fredagar kl 17:00-20:00! För 179 kr kan du välja på högrevsburgare, pulled pork eller baby back ribs samt ett glas öl, vin eller cider.

Mer information

s utflykt

Evenemangsdatum: Alla hjär

Fira vänskapen och kärleken med ett besök hos Galleri Murat, Smakfullts Gårdsbutik och Fredriksons Pensionat Sjöbacka helgen lördag 11/2 och söndag 12/2. Upplev enastående konst, handla ingredienser till helgens middagar och njut av en hjärtans god fika. Hjärtligt välkommen till Eggby och Istrum!

Mer information

s dag-middag på Jula Hotell & Konferens 14 februari

Evenemangsdatum: Alla hjär

Skäm bort din käresta hos Jula Hotell på Alla hjärtans dag den 14 februari. Avnjut vår specialkomponerade Alla hjärtans dag-meny i vår mysiga restaurang!

Mer information

festen - med Rydell & Quick

Evenemangsdatum: Andra Okto

Oktoberfest nummer två på Rosers gästas av storslagna Rydell & Quick.

Mer information

nt

Evenemangsdatum: Andrum i A

Andrum i advent hålls på stiftsgården Flämslätt den 8-9 december 2017. Årets tema är: Hållbar utveckling i Jesu efterföljd. Anmälan snarast.

Mer information

t

Evenemangsdatum: Augustikon

Pub och livemusik med den fenomenala trion Simon, Maja & Karin hos Fredriksons Pensionat Sjöbacka i Eggby fredagen den 4 augusti kl. 19.00.

Mer information

e och mat

Evenemangsdatum: Blommor,

Välkommen till en shopping- och inspirationskväll på Fredriksons Pensionat Sjöbacka i Eggby torsdagen den 17 november kl. 18.30. Du får tips och idéer om blommor, mode och mat samt tillfälle att handla julklappar och till dig själv såsom pynt, blommor, kläder, doft- och hudvård, delikatesser och mycket mera.

Mer information

d pastabuffé

Evenemangsdatum: Cykellunch

I samband med cykelfesten TRE BERG 5 september dukar vi upp med en cykellunch med pastabuffé. Den perfekta uppladdningen för både deltagare och publik.

Mer information

Despacito

Evenemangsdatum: De Adelita

Trion Desperados tar dig på en musikalisk resa genom Latinamerika och Spanien från den mexikanska revolutionen till idag. Konserten äger rum på Himmelskällan den 21/10. Enklare förtäring finns att köpa.

Mer information

aturen vid Flämsjön

Evenemangsdatum: En kväll

Välkommen till en kväll i naturen! Den 31 augusti klockan 17:00 åker vi från biblioteket i Skara till Öglundastugan vid Flämsjön. Tillbaka ca 21:00. Vi kommer grilla, fiska, vandra, bada och spela spel. Alla är välkomna!

Mer information

ursdays!

Evenemangsdatum: Enjoy your

Nu är det dags för en ny omgång av "Enjoy your Thursdays". Under fem veckor sätter vi åter torsdagarna i fokus - med premiär den 28 januari. Passa på att kryssa kalendern och skapa lite av helgkänslan redan på en torsdag - Enjoy your Thursdays!

Mer information

g på Brunsbo Gästgifveri

Evenemangsdatum: Familjesö

Välkommen på Familjesöndag på Brunsbo Gästgifveri, varje söndag from 15/1. Traditionella rätter från det svenska, norska och danska köket, Barn får egen buffé.

Mer information

t

Evenemangsdatum: Fars dag-p

Du glömmer väl inte av Fars dag den 12/11? Välkomna på lyxig Fars dag-brunch hos oss på Jula Hotell & Konferens.

Mer information

erfesten - med Björn Rosenström

Evenemangsdatum: Första Ok

På årets första oktoberfest står ingen mindre än Björn Rosenström på scen!

Mer information

nt med julfika, klappar och konst

Evenemangsdatum: Fira 2:a a

Ta en tur till Eggby, njut av en härlig fika och mys i en stämningsfull atmosfär på Fredriksons Pensionat Sjöbacka. Se och upplev konst i världsklass hos Galleri Murat i Istrum och handla dina finaste klappar på andra advent. 10/12 11:00-16:00.

Mer information

rtans dag på Enjoy

Evenemangsdatum: Fira alla

Fira alla hjärtans dag hos oss på Enjoy. Vi håller öppet mellan kl 15:00-19:00. Välkomna att boka bord!

Mer information

på Jula Hotell & Konferens 29 maj

Evenemangsdatum: Fira Mors

Passa på att bjuda mor på en välsmakande supé i en unik miljö på Jula Hotell & Konferens. Vår morsdagmeny serveras 12.00-17.00.

Mer information

med Afra Rubino

Evenemangsdatum: Gitarrkons

Gitarrkonsert med flamencogitarristen Afra Rubino på Himmelskällan I Varnhem lördagen 30 juli kl. 20:00. Hennes musik är en blandning av traditionell flamenco, latinamerikansk gitarr och progressivare element. Utbildad och verksam i Spanien under många år, och med rötter i Varnhem.

Mer information

å Jula Hotell & Konferens

Evenemangsdatum: Grillbuff

Läcker grillbuffé på Jula Hotell & Konferens. Sitt på vår uteservering eller i restaurangen. Kombinera gärna med golf på vår äventyrsgolfbana.

Mer information

å Jula Hotell & Konferens

Evenemangsdatum: Grillbuff

Tisdagar, torsdagar och lördagar 17:00-22:00 dukar vi upp vår läckra grillbuffé. Sitt på vår mysiga uteservering, vår glasveranda eller i restaurangen. Kombinera gärna med en runda på vår populära äventyrsgolfbana. Välkomna!

Mer information

id odlingslotterna

Evenemangsdatum: Grillkväl

Fredagen den 11 augusti är du välkommen på grillkväll vid språkvännernas odlingslotter.

Mer information

för kvinnor

Evenemangsdatum: Hälsokvä

Föresläsning "Kvinnors hälsa ur ett vardagsperspektiv" och hälsobuffé för kvinnor på Jula Hotell & Konferens tisdagen den 6 oktober kl 18:30.

Mer information

allgården

Evenemangsdatum: Höstfest

Välkomna på höstfest lördag 28 oktober kl 19 på Vallegården. Det blir god mat och dans. Endast föranmälan.

Mer information

Kulturnatten: Club Kråk

Evenemangsdatum: I samband

Club Kråk återuppstår för en kväll i samband med Kulturnatten 15 oktober. 90-talsgruppen Basic Element, diskotek i källarvalven, servering och bar. Inte missa!

Mer information

on med Ejes

Evenemangsdatum: Irländsk

Jula Hotell & Konferens bjuder in till Irländsk afton med Eje´s den 26 februari kl 17:00. Buffé 119 kr. Välkomna från kl. 17.00. Boka bord!

Mer information

t

Evenemangsdatum: Irländsk

Välkommen till irländsk fest på Fredriksons Pensionat Sjöbacka lördag den 19 mars kl. 18.00. Musik, mat, dryck och stämning med irländskt tema.

Mer information

ladhska Galleriet i Skara

Evenemangsdatum: Jazzklubb

Upplev succèn "Jazzklubb i Bladhska Galleriet" - Mingel, musik & konst i kombination med mat och dryck. Torsdag 10 november kl 18:00 inbjuds publiken att lyssna till Jessica Winnberg duo, melodisk jazz i kombination med en mingelmeny och konstutställning med Lars R Johanssons fantastiska naturmotiv!

Mer information

pen 18 juli

Evenemangsdatum: Jula Hotel

Golftävling på vår äventyrsbana med fina priser. Kom och utmana trav- och Skaraprofiler i Jula Hotell Open tisdag 18 juli!

Mer information

artybandet Fiesta

Evenemangsdatum: Julbord me

Välkommen på vårt fantastiska julbord med mycket närproducerade och väl utvalda råvaror. På fredagar och lördagar dans och härlig stämning med partybandet Fiesta från Göteborg. Söndag 6/12 blir det traditionellt julbord utan dans. Välkomna 27/11, 28/11, 4/12, 5/12, 6/12, 11/12, 12/12

Mer information

ll på Brunsbo

Evenemangsdatum: Julig helk

Brunsbo välkomnar dig och ditt sällskap till en julig helkväll! Vid ankomsten väntar en välkomstdrink och trevligt mingel. När alla går till bords står en välfylld julbuffé uppdukad tillsammans med god stämning och traditionella upplevelser!

Mer information

50 sorters kakor

Evenemangsdatum: Kakbuffé

Välkomna på kakbuffé i Vallegården, Eggby lördag den 14 oktober kl 11-15. Hela 50 sorters hembakade kakor kommer att dukas fram.

Mer information

Nationaldagen

Evenemangsdatum: Kulturfest

Måndagen den 6 juni kl 16 firas Sveriges nationaldag på Sommargården Planteringen genom att lyfta fram många av de olika kulturer som är Sverige idag. Välkommen till en härlig blandning av utställning och små smakprov från olika länder. Ta gärna med något som hör till din kultur - även det svenska!

Mer information

b på Fredriksons Pensionat

Evenemangsdatum: Kulturnatt

Kulturnattspub på Fredriksons Pensionat lördagen den 14 oktober. 70 -tals tema, kom gärna utklädd! Gratis inträde. Mat bokas i förväg.

Mer information

Evenemangsdatum: Kulturveck

Kulturveckan varar mellan lördagen den 15 oktober till söndagen den 23 oktober och inleds med kulturnatten med temat nittiotalet tur och retur. Temat för kulturveckan är "jorden runt på 8 dagar". Kulturer kommer att belysas genom olika konstnärliga uttryck såsom film, musik, litteratur och mat.

Mer information

Evenemangsdatum: Ladies Nig

Mingel och konstvisning hos Mercedes Murat, samt buffé, modevisning och goodiebag hos Smakfullt.

Mer information

på Jula Hotell & Konferens 28 maj

Evenemangsdatum: Lördagslu

Lördagslunch 28 maj. Djäknedagen, Klassfotboll och mycket mer som händer i Skara. Vi har öppet för lunch lördag den 28 maj mellan 12:00-15:00.

Mer information

unsbo - Nationaldagen

Evenemangsdatum: Le tour de

Ta cykelvägen till Brunsbo och fira nationldagen!

Mer information

in memoriam

Evenemangsdatum: Leonard Co

Samkväm till minne av Leonard Cohen. Kom till Himmelskällan för att njuta av hans fantastiska kompositioner. Vi lyssnar till, musicerar och sjunger tillsammans. Till musiken serveras spansk linssoppa och hembakat bröd (100 :-) Endast bokningar (senast 30/11).

Mer information

apas på Himmelskällan

Evenemangsdatum: Livemusik

Skaramusiker Staffan Åkerblom gästar Himmelskällan i Varnhem lördagen den 16 juli kl 19:00. Staffan är sångare och låtskrivare och har spelat med flera olika verksamma musiker. Konserten äger rum utomhus, ta gärna med en filt. Under spelningen serveras tapas vid förmånliga priser.

Mer information

land Julen 2017

Evenemangsdatum: Malibu Vin

Vi fixar julbordet, julshowen och julklappen till dina medarbetare. I år öppnar vi den anrika restaurangen Malibu på Skara Sommarland och gör Vinterland av den. Här möts ni av julens dofter, serveras egenkryddad glögg och varm cider innan ni inmundigar ett väl genomtänkt julbord.

Mer information

rs

Evenemangsdatum: Matlagning

Kom och umgås med Skara United i Scoutstugan. Tillsammans lagar vi mat från olika håll i världen samtidigt som vi lär oss nya saker i köket. Gratis och alla är välkomna! Tisdagar klockan 17.00-19.00 Anmälan till Tesfai, telefonnummer: 0706473513, mail: skaraunited15@outlook.com

Mer information

gästar Himmelskällan 17/3

Evenemangsdatum: Mats Westl

Rykande aktuell med sitt sjätte album kommer Mats Westling till Himmelskällan. Mats slog igenom med låten "Perfekt" 2008. Mats har genom åren samarbetat med artister som Jill Johnson, Björn Olsson, Idde Schultz, Niclas Strömstedt etc. I samband med konsert serveras hemlagad mat.

Mer information

jag på Jula Hotell INSTÄLLT

Evenemangsdatum: Monica Z o

OBS! INSTÄLLT! Ett varmt, intimt och personligt porträtt av Monica Zetterlund, hennes sånger och liv på Jula Hotell & Konferens söndagen den 29 januari kl 16:00. OBS! INSTÄLLT!

Mer information

d Daniel & Mats

Evenemangsdatum: Music Quiz

Välkomna på Music Quiz på Jula Hotell & Konferens. Samla kompisgänget och tävla tillsammans den 19 maj.

Mer information

MELSKÄLLAN MED "UGARIT"

Evenemangsdatum: MUSIK PÅ

Ugaritkvartetten består av Barakat Aldammad (Oud), Omar Mohammad (Oud), Kussay Azzam (Darbouka) och Bassam Alhinawi (gitarr). De spelar traditionell musik från Syrien och medelhavsländerna. Under aftonen serveras mat från mellanöstern. Entré: 100 kr. Endast bokningar och senast 26 juni.

Mer information

Restaurang Enjoy

Evenemangsdatum: Musikquiz

Musikquiz med Daniel och Mats. Nu ska det slås fast, en gång för alla - vilka har bäst koll på musik? Samla ihop ditt lag om max fyra personer och var med i detta ärofyllda quiz, där musikmästarna av ska koras. 28/9 kl 19:00 på Restaurang Enjoy.

Mer information

irande på Jula Hotell tisdag 6 juni

Evenemangsdatum: Nationalda

Kom och fira Sveriges Nationaldag hos oss på Jula Hotell & Konferens med grillbuffé.

Mer information

på Jula Hotell & Konferens

Evenemangsdatum: Nyårsfira

Välkomna att fira in det nya året hos oss på Jula Hotell & Konferens! Vi lovar dig en kväll i unik miljö, fantastisk mat och en kväll att minnas!

Mer information

d på Brunsbo Biskopsgård

Evenemangsdatum: Nyårsmask

Välkommen på Nyårsmaskerad på Brunsbo Biskopsgård 31 december kl 19:00. En helkväll med drink i baren, en underbar fyrarätters meny, musik och dans!

Mer information

ed sjurätters meny

Evenemangsdatum: Nyårssup

Hjärtligt välkomna att fira in det nya året hos oss på Jula Hotell & Konferens. Vi dukar upp en välkomponerad nyårssupé med sju rätter och dryckespaket. I vår unika miljö skapar vi en stämning som ger er en festlig nyårsafton med guldkant. Sittningen startar 19.00

Mer information

om vikingatida mat

Evenemangsdatum: Onsdagskv

Daniel Serra som jobbar med mathistoria kommer att berätta om vikingatida mat och matkultur. Entré 100:- Anmälan 0511-26070

Mer information

ing på Mix & Go

Evenemangsdatum: Premiärö

Mix & Go är en ny salladsbar på Marumsgatan som också har mellanmål, fruktbar, kaffe, proteinsmoothie och frukost, mycket av det är också ekologiskt. Torsdagen den 12 november kl 16:30-20:00 är det premiäröppning med mingelkväll, provsmakningar, tävlingar mm.

Mer information

augusti

Evenemangsdatum: Pubkonsert

Fredriksons Pensionat Sjöbacka bjuder in till pubkonsert den 8 augusti kl. 19.00 med den fenomenala trion i Valle: Karin, Maja och William som tolkar bl.a. Simon & Garfunkel, Laleh och Håkan Hellström. Puben är öppen hela kvällen.

Mer information

ka i Skara

Evenemangsdatum: Restaurang

Mellan den 3-10 mars är det dags för vårens Restaurangvecka i Skara. Kom ut och ät god mat!

Mer information

kan - Skara Stadshotell

Evenemangsdatum: Restaurang

Under restaurangveckan den 18-22 april blir det både enkelt och prisvärt att smaka, missa inte detta!

Mer information

é på Fredriksons Pensionat Sjöbacka

Evenemangsdatum: Rockabilly

Vi hakar på Rockabillyfestivalen som äger rum på Gröna Lund i Lerdala första helgen i juli med Rockabillycafé lördag 2 juli kl. 11-17 på Fredriksons Pensionat Sjöbacka. Vårt utbud denna dag är 50-talsmusik i högtalarna och milkshakes med randiga sugrör, färgglada cupcakes och matiga sandwiches m.m. Personalen är dessutom Rockabillyklädd! This is once in a lifetime. See you!

Mer information

st i Skara

Evenemangsdatum: Shoppingfr

Unna dig en underbar hotellfrukost på Stadshotellet, få en liten överraskning och ge dig sedan ut på en shoppingrunda i Skaras fina butiker. Gäller lördagar kl 07:30-10:30.

Mer information

akor - buffé dukas upp!

Evenemangsdatum: Sju sorter

Söndagen den 18 juni mellan kl 15 och 18 kan den kaksugne få sitt lystmäte på Sommargården Planteringen. En fantastisk kakbuffé av hembakta läckerheter dukas upp och det är bara att betala och ta för sig. Kom och njut! Kanske hittar du en ny favorit?

Mer information

Evenemangsdatum: Skara Julg

Den 9 och 10 december är det premiär för Skara Julgala i nya Vilanhallen! En hejdundrande julshow utlovas med god mat och fartfylld underhållning. Johanna Beijbom är konferencier och kvällen gästas av bland annat bröderna Rongedal, Rickard Carlsson från Zekes och magikern Jacob Schenström.

Mer information

sa

Evenemangsdatum: Skara Vinm

Välkommen till den årliga Vinmässan lördagen den 21 oktober klockan 14:00-18:00 på Skara Stadshotell. De kunniga medlemmarna från Munskänkarna Skara presenterar sina favoritviner och du möter utställare av mat, böcker och glas.

Mer information

id Klostercafét

Evenemangsdatum: Skördefes

Skördefest vid Varnhems Klosterkafé, söndag 27 september. Det kommer finnas färska grönsaker till försäljning från Grönsakshuset, hantverk från Refugium, kaféets hemmagjorda marmelader, blommor och annat smått och gott. Det kommer även finnas ponnyridning 10:00-13:00.

Mer information

en

Evenemangsdatum: Smaka på

Mingla, mys och njut med alla dina sinnen av härliga blommor, snygga arrangemang, växter och vackra ting, goda tapas, fina julklappar, oemotståndliga sötsaker, levande ljus och en skön och avkopplande stämning. Torsdagen den 23:e november kl. 19.00 på Fredriksons Pensionat Sjöbacka i Eggby.

Mer information

eter på Sand

Evenemangsdatum: Sommarakti

Rosékväll varje onsdag med underhållning samt kvällens erbjudande mellan 17:00-20:30 datumen 6 juli - 2 augusti. Räkfrossa varje torsdag mellan 17:00-20:30 datumen 7 juli - 4 augusti. Sommarklubben med husets DJ och trubadur varje fredag-lördag från 1-2 juli till 5-6 augusti.

Mer information

Evenemangsdatum: SPANSK AFT

Välkommen till en kväll med spanska toner både från musik och mat på Himmelskällan! Jazzpianisten Staffan Sjöberg och sångaren Fernando Álvarez bjuder på klassiska spanska sånger och till maten serveras en smakfull och färgrik paella med brulépudding som efterrätt. Lördagen den 5 december kl 19:00.

Mer information

Petter Bristav

Evenemangsdatum: Stand-up m

Stand-up med Skarasonen Petter Bristav på Restaurang Enjoy torsdag 28/4 kl 19:00

Mer information

enn 21 januari 12:30

Evenemangsdatum: Tjôta med

21 januari Fotbollssnack med Glenn Hysén. Glenn kommer till Jula Hotell & Konferens och pratar minnen och anekdoter före och efter Liverpoolmatchen. Tid: 12:30

Mer information

NGO

Evenemangsdatum: TRANOR OCH

Dansafton på Himmelskällan i Varnhem. Den spanska biologen Carlos González Vallecillo avslöjer några hemligheter kring tranornas dans. Marta Eek och Janne Fredriksson visar skönheten i den intima och känsloladdade tangodansen från Rio de la Plata.

Mer information

23 juli

Evenemangsdatum: Travvecka

Travvecka 15-23 juli - missa inte denna spännande vecka med musik bl a Stiftelsen och Linnea Henriksson på Sommarland, travaktiviteter i Skara, nostalgidisko på Malibu, travkickoff och after trot, travkalas vid Djäknescenen o som grädde på moset Stochampionatstävlingarna på Axevalla.

Mer information

ton med Värmlandspojkarna på Julahotellet

Evenemangsdatum: Trettondag

Vi följer upp succén från förra året. På Trettondagsafton den 5 januari kl. 18:30 tänkte vi oss ett riktigt party igen här på Jula Hotell & Konferens med partybandet Värmlandspojkarna på scen.

Mer information

av Ignacio Lorca

Evenemangsdatum: Utställni

Under Vallehelgen (14-15 maj) visas på Himmelskällan en utställning av konstnären och formgivaren Ignacio Lorca. Bland hans senaste utställningar utmärks Edsviks konsthall (Stockholm, jan 2016) och Grand Palais (Paris, nov 2015). Besök gärna hans hemsida http://lorca.se/

Mer information

Evenemangsdatum: Vallehelge

Öppet hus hos konstnärer, konsthantverkare, näringsidkare och föreningar i Vallebygden 13-14 maj klockan 11-17. Folder med karta, kommer att finnas att ladda ner, hos utställarna, på Stifts- och landsbiblioteket och Skara Turistbyrå samt på www.skara.se.

Mer information

familjekväll hos missionskyrkan

Evenemangsdatum: Välkommen

Fredagen den 2 mars kl. 19.00 – 21.00 Vi fikar, leker och har olika aktiviteter. Öppet för alla. Ta med din familj och vänner! Missionskyrkan, Rådhusgatan 10 – entré från parkeringen. Följ vägen till höger om Pizzeria Viktoria vid Stortorget

Mer information

d Bukowskis på Jula Hotell & Konferens

Evenemangsdatum: Värdering

Välkommen 29/9 till Jula Hotell & Konferens på lyxig fredagslunch med dessert och passa på att få fri värdering av Bukowskis i vår konsthall!

Mer information

- matmarknad i Skara

Evenemangsdatum: Världens

Lördagen den 22 oktober blir det stor matmarknad med tema Världens mat på Djäkneskolans gård i Skara. Välkommen att smaka på mat från alla världens hörn kl 11:00-16:00.

Mer information

skvisning på Fredriksons Pensionat Sjöbacka

Evenemangsdatum: Vår- och

Välkommen till en inspirationskväll om blommor, mode och mat på Fredriksons Pensionat Sjöbacka, strax utanför Eggby, torsdagen den 30 mars kl. 18.30. Anette från Sandbergs Blommor visar hur man enkelt gör vackra vår- och påskarrangemang. Njut också av snyggt mode, goda smaker och härliga dofter.

Mer information

Copyright - 2013. Producerad av: Websolution