/// Kråks Värdshus

Varmt välkomna!


Boka ett restaurangbesök i härliga miljöer

I Kråks vackra källarvalv finner du en restaurang med vällagad mat och ljuva smaker. Här kan du tillsammans med goda vänner och familj njuta av härliga smakkombinationer och vackra miljöer. Upplev gamla byggnader där ni kan känna historiens vingslag, eller varför inte ta en promenad i de härliga naturområdena runt omkring innan det är dags att sätta sig till bords. Vi ser fram emot ditt besök och lovar på en minnesvärd kväll men många goda smaker. Välkommen att höra av dig till oss på Kråks för att boka ditt bord.

Med öga för kvalitet och kreativitet

Våra ledord i restaurang och kök är kvalitet och kreativitet. Vi ser det som en självklarhet att råvarorna håller hög kvalitet och allra helst är producerade i närheten. Genom att vara kreativa med maten upptäcker vi nya smakkombinationer som får möta det klassiska. Vi vill att det ska vara en smakresa för er att komma hit, och att ni under måltiden känner all den kärlek som vi lägger ner i vår matlagning. Kom till Kråks för en härlig stund med god mat och gott sällskap, vi lovar att göra allt för att det ska bli en underbar upplevelse.

Variation för säsongerna

Hos oss hittar du mat utifrån säsongernas skiftning. Under hösten anordnar vi evenemang så som kräftskiva, oktoberfest, gåsamiddag och nostalgihelg. Det finns även möjlighet att styra upp events som bröllop, julbord, dopfika, begravningsfika och mycket mer. Vi är helt enkelt öppna för dina förslag och önskemål! Vi har även liveframträdanden, där du och ditt sällskap kan lyssna på musik medan ni avnjuter god mat och dryck. Välkommen till vår restaurang på Kråks för en härlig upplevelse och ett fint sätt att sätta guldkant på livet.

Kontakta oss och boka bord

Vi ser fram emot ditt besök. Oavsett om det är en spontan middag eller en bokning för ett större sällskap ska vi göra allt för att ni ska få det så trevligt som möjligt. Vi är öppna för dina önskemål och förslag, hör bara av dig till oss! Varmt välkomna till vår restaurang på Kråks för en stund med god mat och dryck.

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution