/// Jula Hotell

Lunchmeny, vecka 22


Måndag, 25/5

  • Bakad svensk karré, serveras med stekt kål, svamp,lingonsky samt rostad potatis
  • Stekt strömming, serveras med potatispuré, lingon ochskirat smör
  • Veckans special Kikärtsbiffar serveras med rostade rotfrukter samt hummus

Tisdag, 26/5

  • Ångad torsk, serveras med skaldjurssås, gröna ärtor samt dillkokt potatis
  • Stekt fläsk, serveras med raggmunk och lingon
  • Veckans special Kikärtsbiffar serveras med rostade rotfrukter samt hummus

Onsdag, 27/5

  • Laxgryta med smak av purjolök, majs och citron,serveras med krossad potatis
  • Ugnsgratinerad falukorv, serveras med potatispuré
  • Veckans special Kikärtsbiffar serveras med rostade rotfrukter samt hummus

Torsdag, 28/5

  • Halstrad kyckling, serveras med ris och currysås med kokos
  • Panerad spätta, serveras med dansk remouladsås, citron och kokt potatis
  • Veckans special Kikärtsbiffar serveras med rostade rotfrukter samt hummus

Fredag, 29/5

  • Chilibakad flankstek, serveras med sky och potatisgratäng
  • Havets Wallenbergare, serveras med skirat smör, räkor, purjolök samt potatispuré
  • Veckans special Kikärtsbiffar serveras med rostade rotfrukter samt hummus

Kocken informerar

  • Inklusive salladsbuffé, dryck, soppa, hembakat bröd, smör, kaffe & kaka Serveras måndag till fredag 11.30-14.30
  • Pris: 105:-
Copyright - 2020. Producerad av: Websolution