/// Coop Kök & Café Skara

Måndag, 25/5

  • Oxrullader, serveras med ädelostsås och kokt potatis.
  • Ugnsgratinerad falukurv, serveras med potatismos och tomatsås.
  • Vegetariskt: Ugnsbakad rotselleri, serveras med tomatsås och potatismos

Tisdag, 26/5

  • Gulaschgryta, serveras med rostad paprikacreme, saltgurka och ris.
  • Stekt rimmat sidfläsk, serveras med raggmunk, löksås eller bruna bönor.
  • Vegetariskt: Vegetarisk gulaschgryta, serveras med paprikacreme, saltgurka och ris.

Onsdag, 27/5

  • Färsbiff fylld med fetaost och soltorkad tomat, serveras med tzatziki och rostad potatis.
  • Lättrimmad halstrad lax, serveras, med varm potatis och primörsllad.

Torsdag, 28/5

  • Kycklingfilé Ticka Massala, serveras med yoghurtsås och ris.
  • Levergryta Anglasis, serveras med potatispuré och rårörda lingon
  • Vegetariskt: Quornfilé Ticka masala, serveras med yoghurtsås och ris

Fredag, 29/5

  • Ångkokt torsk, serveras med ljummen gubbröra och stompad färskpotatis,.
  • Kebab på vårt vis, serveras med pommes och klassiska tillbehör.
  • Vegetariskt: Vegetariskt Kebab, serveras med pommes och klassiska tillbehör.

Kocken informerar

  • Pris: 90:-
Copyright - 2020. Producerad av: Websolution