/// Sevärdheter


Axevalla Hästhotell, Skara

Axevalla Hästhotell samt kör och ridhall ligger i anslutning till Axevalla Travbana. Hallen är utmärkt för olika typer av tävlingar för såväl häst som andra aktiviteter eller uställningar.

Mer information

Axevalla kör och ridhall, Skara

Axevalla kör och ridhall ligger i anslutning till Axevalla Travbana. Hallen är utmärkt för olika typer av tävlingar för såväl häst som andra aktiviteter eller uställningar.

Mer information

Axevalla Stochampionatsbanan, Skara

Axevalla Travbana utanför Skara är Sveriges fjärde största travbana. Här finns restauranger och kafé. Inomhushall och Hästhotell. I anläggningen finns hästrelaterade utbildningar och veterinärstation. Travbanan är en kom...

Mer information

Falbygdsresor

Falbygdsresor ordnar resor för grupper och enskilda. Vi verkar på Falbygden och vid Hornborgasjön. Guide är Niclas Fällström men är ni många kan vi ordna flera guider.

Mer information

Gilberts gåtor i Varnhem

Ta med familjen på Gilberts gåtor i Varnhem - en spännande historielektion. Hjälp munken Gilbert att lösa 6 gåtor i klosterkyrkan och klosterruinen. Denna upplevelsevandring passar familjer med barn i åldrarna 6-11 år.

Mer information

Skara - Lundsbrunns järnvägar

Ta en tripp till Lundsbrunn med det gamla ångloket och vagnarna från 1900-talets första hälft. Upplev dunket från skenskarvarna och doften av stenkolsrök medan du färdas fram i sakta mak genom en sagolik natur.

Mer information

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution