/// Om bloggaren Helena Nyman

  • Helena Nyman bloggar på loveskara.se

Man ska aldrig säga aldrig. Jag trodde aldrig att jag skulle blogga, men när Andréas kontaktade mig berättade om sina planer började jag tänka om. Jag kände att en sida som loveskara.se saknades och ville gärna hjälpa till om jag kunde.

Om Helena

Vem är du?

Jag heter Helena och är född och uppvuxen i Skara. Lämnade staden efter studenten och valde att testa mina vingar runt om i världen och på andra platser i Sverige. När vårt andra barn var på väg blev längtan efter den lugna sköna småstaden för stor. Vi lämnade Stockholm efter 8 år och kom tillbaka hem hit till Skara. Vi stortrivs!• Var och hur bor du?

Jag och min familj bestående av fem stora och små individer bor i ett gammalt trähus från 1919 mitt i centrala Skara. Vi renoverar steg för steg och lär väl aldrig bli helt klara.• Vad jobbar du med?
Jag delar min tid mellan Music Factory, Websolution och jag har ett eget företag som heter Helena Nyman Projekt & Webb, där jag tillhandahåller tjänster som webbredaktör, projektledning, marknadsföring, kommunikation m.m.

Hur gammal är du?
39 år

Vad har du för fritidsintressen?

Familjen och alla barnens aktiviter tar mycket av min tid, men så ska det vara. De blir stora snabbt. Själv spelar jag tennis, åker gärna skidor, lusläser inredningstidningar och jobbar i trädgården. Vänner och roliga aktiviteter med dem är lyxtid som jag gärna unnar mig.

Om LoveSkara-bloggen

Vilka ämnen skriver du om?

Jag kommer att skriva om det som faller mig in. Kan tänka mig att det blir en hel del om utbud i form av aktiviteter, evenemang och vad som finns konsumera i vår lilla stad. Kan jag hjälpa till att lyfta fram några av alla fördelar med vår charmiga stad så är jag nöjd.

Varför bloggar du på LoveSkara och har du något mål med din blogg?
Jag älskar den här staden och vill att den ska förbli levande och utvecklas. Kan mitt bloggande bidraga till detta så vore det fantastiskt.

/Helena

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution