/// Om Andrea Eklund

Att ha blivit erbjuden chansen att blogga här på LoveSkara känns extremt spännande! När jag först fick frågan var min första tanke, "men vad kan jag skriva om som är intressant att veta?" Men när jag väl tänkte efter så insåg jag att det fanns en hel del att säga och berätta även om man bara är i starten av livet!
 
Vem är jag?
Mitt namn är Andrea, jag är 19 år och har bott på samma adress i samma rum sedan jag kom hem ifrån BB. Jag är en Skarabo som skulle säga att jag genom åren provat på många av de föreningar och aktiviteter som staden har att erbjuda, som Charlies teater, musikskolan och handboll. Numera läggs majoriteten av fritiden på plugg men också på diverse kreativa infall, kompisar, pojkvän och familj. 
 
Skolan!
En väldigt central del av mitt liv är skolan. Just nu går jag sista året på Skaras gymnasieskola, Katedralskolan, där jag studerar International Baccalaureate. Att vara student i Skara är något alldeles speciellt! Med massor av traditioner, en extremt aktiv elevkår och helt underbara människor fylls skolåren av mer än bara studier. Såhär mot slutspurten vrids volymen upp ytterligare med studentfester, balklänningsletande och studentmottagningsplanering!
 
Vad kommer jag skriva om?
Som ni troligtvis nu listat ut så kommer mina inlägg till största del ha en koppling till skolan och studenten. Det kan komma att innehålla allt från provfrustration till fantastiska skolaktiviteter. Men vid sidan om detta kommer jag att försöka ge er en inblick i mitt liv som ungdom uppväxt i Skara, mina tankar och idéer samt upplevelser och händelser. 
 
Välkomna att ta del av mitt liv som student och ungdom i Skara! 
 
Ha det gott!
Andrea Eklund
Copyright - 2024. Producerad av: Websolution