/// Min nya tjänst

18 april / 2013

Min nya tjänst

Som jag beskrev i mitt förra inlägg så har jag alltså sagt upp mig från mitt nuvarande arbete på Källs Radio Tv. Min nya arbetsgivare fr o m den 3/6 är...

Fastbit AB


Fastbit är ett marknadsbolag som ägs av Skara Energi, Mariestad Töreboda Energi och Lidköpings kommun. Bolaget ligger tillsammans med Skara Energi i den tämligen nyrenoverade byggnad som finns precis bakom fornbyn. Min roll på Fastbit kommer att innebära försäljning, information och marknadsföring beträffande internetlösningar via i första hand fiber och ADSL.

Bambi på hal is


Tjänsten känns oerhört motiverande och spännande och det ska bli riktigt skoj att få sätta tänderna i något nytt. Jag ljuger inte när jag säger att det samtidigt känns lite pirrigt att ge mig i kast med delvis helt nya arbetssätt. Men jag behöver en nystart i arbetslivet och även om jag känner mig som en nybörjare redan nu så känns situationen mycket tillfredsställande.

Marknadsföring


Det är kanske inte helt legitimt att i denna blogg tala om alla fördelarna med t ex fiber men ni är givetvis välkomna att kontakta mig för mer info på mitt nya arbete där jag börjar i juni

Tack


Jag vill passa på och tacka alla mina kunder på Källs (och även från andra butiker där jag har arbetat) för en jättetrevlig tid och jag kan säga utan att tveka att det är mötet mer Er som jag kommer att sakna mest. Ett STORT TACK!

Skribent: Daniel Pettersson
Inlägget skrevs 2013-04-18, kl 21:05

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution