/// Kvalitetstid

Kvalitetstid

Det är skönt att vara ledig ett par veckor så här i maj. Jag passade på att plocka ut lite ledighet innan jag börjar mitt nya jobb i juni.

I och med att jag är hemma så innebär det även att barnen är hemma från förskolan den här perioden och det är helt underbart att få tillbringa så mycket tid tillsammans med familjen.

Öppna förskolan


På onsdagar i maj och juni så arrangerar öppna förskolan små utflykter i Skara. I dag så var vi på Uddetorp, där barnen fick gå runt och titta på alla djuren. Det finns kossor, kalvar, får, getter, tuppar och hästar där. Barnen får även gå in i fårhagen och klappa djuren. Idag så var det en get där som var lite ovan vid så många barn så vi fick passa oss lite för honom...
Arrangemangen som öppna förskolan anordnar är verkligen uppskattade av alla och nästa onsdag så ska vi bege oss till Petersburg.

Här är en lista på kvarvarande utflyktsmål denna försommar:

29 maj Petersburg
5 juni Djurgårdsängs lekpark
12 juni Planteringen
19 juni Midsommarfirande i Fornbyn

Vi träffas utanför Familjecentralen kl 10.00 och går gemensamt till utflyktsmålet eller så kan man givetvis åka direkt till platsen.

Tag med er eget fika och sittunderlag.

Rabarber


Rabarberpaj är något av det godaste jag kan äta. Min pappa lagar så fantastiskt god paj och jag minns känslan hos mig som barn när pappa bakade paj hemma. Lukten, förväntningen och vaniljsåsen Jag ser samma förväntning i våra barns ögon, som jag själv hade som liten, när det vankas pajbakning...det är stämning!
Idag gick vi över till grannen och fick plocka några rabarber. Rabarberna är ju finast just nu och är utmärkta att baka på.

Nu är jag mätt och belåten och ser fram emot ytterligare några härliga dagar med tjejerna

Skribent: Daniel Pettersson
Inlägget skrevs 2013-05-22, kl 19:24

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution