/// Jag skulle aldrig ha sagt något!

7 februari / 2013

Jag skulle aldrig ha sagt något!

Nu ligger jag här nerbäddad med feber medan resten av familjen har kurerat sig. Jag läste precis att det är influensarekord med 4 olika virus som härjar samtidigt. Det är givetvis extra synd om mig iom att jag är man. Vi blir av någon anledning mycket sjukare än det motsatta könet

Melodifestivalen


Jag har fått lite kritik för att jag inte recenserade de tävlande bidragen i Melodifestivalen via fb i lördags. Givetvis ska jag skärpa mig och vara på plats i soffan med Ipaden framför mig på lördag!
Som schlagerfantast i allmänhet och musiktok i synnerhet så ser jag det som en självklarhet att följa detta spektakel så gott det går. För att kort kommentera den första deltävlingen 2013 så måste jag tillstå att det var ett av de sämre starfälten låtmässigt. Den låten som stack ut och var klart bäst var enligt mig Yohio. En riktigt bra röst och framför allt en stark vers gör den låten till en stark utmanare framöver. Jag är oxå övertygad om att hans "appearance" är till hans fördel.
Beträffande Skarasonen Jay-Jay Johansson eller Jejje som han kallas i hembygden så var hans låt kanske som väntat inget för den svenska publiken men jag välkomnar musikalisk och artistisk diversitet i melodifestivalen och jag ser Jay-Jay´s bidrag som en öppning för vidare utveckling i tävlingen.

Elektronisk musik


Jag kommer troligtvis att blogga en hel del om musik då musiken alltid har varit i centrum bland mina intressen.
Jag är uppväxt på det glada åttiotalet och har influerats av band såsom Depeche Mode, Alphaville och Erasure, ja den mer elektroniska scenen. På senare år har jag faktiskt själv fått möjligheten att släppa ett album tillsammans med en tysk musikkollega, men mer om det en annan gång.

Nu är dags för en treo och en halstablett...*snyft*

Skribent: Daniel Pettersson
Inlägget skrevs 2013-02-07, kl 20:59

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution