/// IB Christmas Party

31 december / 2014
Taggar: Skola, Jul, IB

IB Christmas Party

Onsdagen sista vecka betyder bara en sak för oss IB elever, IB Christmas Party! I och för sig så var det också matteprov den dagen, men när klockan slog 2 var det dags att släppa allt och komma i julstämning!
IB Christmas Party är en tillställning som vi på IB anordnar för oss själva. Vi är i matsalen och det sjungs, äts av den enorma kak-knytkalas-buffén och pratas. Sammanlagt blir vi ungefär 120 elever plus lärare!

Men höjdpunkten är nog ändå Secret Santa och julklappsbytet! Några veckor innan har man i klassen dragit en en lapp med en klasskompis namn på, och man har då i uppgift att skaffa en julklapp till den personen för en summa man kommer överens om i klassen! Det är verkligen jättekul, för oftast är klapparna förvånansvärt personliga!

Men det är ju inget kul att bara ta fram en massa julklappar och ge bort, nej man måste ju ha en tomte! Dessutom tänkte vi i år att vi skulle göra en lite teater av det hela! Så jag och min klasskamrat Amanda satte oss med vår fysiklärare och knåpade ihop en teater där tomten och presenterna kidnappas så att två "prinsessor" måste rädda dem och får hjälp av en god fe! Det roliga i det hela är att vår rektor Jonas och lärare Per var prinsessorna! Det var verkligen hur kul som helst!

Ja hoppas att de kommer fortsätta att göra sådana här skådespel för det är extremt uppskattat!

Skribent: Andrea Eklund
Inlägget skrevs 2014-12-31, kl 13:17

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution