/// En midsommarnatsdröm

2 maj / 2015
Taggar: Skola, Fritid

En midsommarnatsdröm

Hej allihop! Det va ett tag sedan jag skrev ett inlägg men jag skyller på det faktum att exams drar igång på måndag. Från och med på måndag är det alltså dags att på 14 tentor utspridda på 15 skoldagar visa vad man lärt sig under IB tiden! Skrämmande? Ja! Men samtidigt har man gjort mer eller mindre allt man kan nu så som med allt är det bara att göra sitt bästa!

Men det är inte bara vi IB elever som känner av att det som tre års gymnasietid byggt upp till är här. Nej estetprogrammen är inne samma fas! Det är PRODUKTIONSTID!
Förra veckan var jag och såg dans och teaters production "En midsommarnattsdröm" och jag kan bara säga att jag var alldeles till mig så bra som den var! Jag kan med handen på hjärtat säga att jag absolut tycker att det var den som jag personligen tycker är den bästa sedan jag började gå på esteternas föreställningar som 9 åring! Grym dans, awesome skådespel, en story som håller ihop, lätthet, allvar och HUMOR!
Så till er som inte sett den, SE DEN! Idag är sista föreställningen! Kl 19 om jag inte minns fel. I Katedralskolans aula.
Till bokningsnummer och mer information

Sen direkt när dansarna och teatrarna packat ihop scenografi och rekvisita är det dags för musikprogrammet MOP att inta scenen med sin slutproduktion! Den 11 och 12 maj kan man alltså komma tillbaka till Katedralskolans aula för att se och höra Svensk pop, allt från ABBA till Avicii!
Till mer information

Så nu är det igång! IB elevernas böcker och datorer används mer än någonsin och esteterna ser till att aulan inte står tom en sekund!
Det är nära till student, väldigt nära!Bilderna är tagna av:
Ludwig Pettersson
Signe Sahlström
Björn Engdahl

Skribent: Andrea Eklund
Inlägget skrevs 2015-05-02, kl 10:35

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution