/// Studentvecka!

9 juni / 2015
Taggar: Student

Studentvecka!

Att vi studenter hade tur med vädret på studentdagen är något som är säkert, men man kan nog säga att vi fick uppleva tidernas kallaste studentvecka... Trots det var det en vecka så fylld med glädje, skratt och dans att jag inte kunnat önska något bättre!

Efter ett ganska kallt och inte särskilt soligt Flämslättbesök på söndagskvällen inleddes studentveckan traditionsenligt med nattbad! (Dock höll jag mig på torra land med det fanns ändå cirka 10 tappra vikingar bland oss!)

måndagen blev det ändå dags för studentveckans första fest! TOGAPARTY! Iklädda lakan och lövkrans bar det av till stadshotellet för att dansa järnet! Det var verkligen en helt otroligt härlig kväll! Stämningen var på topp och togan satt som en smäck hela kvällen! Helt klart en av veckans stora highlights!

tisdagen var den klassiska tältningen i Botan planerad, men regn och kyla gjorde att en tältövernattning inte kändes helt lockande.. Ett tappert gäng tog sig igenom natten, något dom ska ha mycke cred för! Jag spenderade istället tisdagen med att fixa påhäng till mina kära vänner. Något som bland annat innebar ett ukulelebygge och T-shirt målning!

onsdagen vandrade vi studenter och lärare till Brunsbo med MV i spetsen. Som syster till en före detta MVit har jag fått höra att det är där man börjar tröttna på studentsången, men den ska sjungas hela vägen dit (ca 3 km), sedan mer eller mindre hela studentdagen och så ca två timmar i sträck under söndagens bal! Så jag passar på att ge en stor elors till alla tidigare, nuvarande och kommande MViter!
Väl på Brunsbo var det tal, stupentieutdelning och lunch. Jag är extremt glad över att vara en av de många stipendiaterna och att få det i ämnet kunskapsteori (Theory of knowledge) kändes riktigt härligt!
Senare på kvällen var vi ett stort gäng skarastudenter som slöt upp med Skövdestudenter och även en del Farlköpingsstudenter på Bogrens salonger för ett skumparty! Det var riktigt kul!

torsdagen var det dags för flakfix! Man kan nog säga att vi fick en smärre chock när vi såg vårt flak. Bakom en enorm band-traktor fanns ett flak med hjul som nådde mig till halsen och en längd som krävde tre lakan för att täckas helt! Det var riktigt roligt och man kunde verkligen känna att nu var det nära, riktigt nära!

Skribent: Andrea Eklund
Inlägget skrevs 2015-06-09, kl 23:31

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution