/// 100 dagar kvar!

25 februari / 2015
Taggar: Skola, Student

100 dagar kvar!

Jag kan inte förstå vart all tid tog vägen! Känns som att det var någon månad sedan vi firade att det var 250 dagar kvar till studenten med vår första studentfest. Någon vecka sedan våran Gatsby fest för att fira att det var 200 dagar kvar. NU är de 100 dagar kvar! 100 dagar!

Det märks verkligen att det närmar sig med tanke på att balklänningen ligger här hemma och väntar, studentkläning är påväg men det var inte för än idag när vi fick våra mössor som man verkligen insåg att "ja Andrea, du ska också ta studenten, och det är snart"! Det är helt otroligt att det snart är JAG som springer ut ur Katedrals portar med MV sjungandes på var sida om mig. Att det är JAG som hissas, rider och simmar! Att det är JAG som är den där stora tjejen i den fina vita klänningen med den där lite smått märkliga men ändå vackra mössan men framför allt att det är JAG som kommer att ha det där enorma, oförstörbara leendet fäst vid mitt ansikte hela dagen!

Har man som jag tittat på alla killar och tjejer som kommer med sina stora plakat nedför Källebacken varje år så långt bak jag kan minnas så känns det kanske lite extra otroligt! Men det går nog knappt att beskriva hur mycke jag ser fram emot det!

Det är alltså 100 dagar kvar tills det är dags! Det är ju nästan ingenting!
Jag kanske ska passa på att ge en liten förvarning till alla Skarabor att studenten i år är den 5 juni! Alltså en vecka tidigare än vanligt! Detta på gott och ont då det är samma dag som både Skövde och Falköping, men det gör också att Skaras student inte krockar med Lidköpings bal. Så något gott ligger det ju i det!

Nu ska jag fortsätta inspektera min studentmössa som alltså om 100 dagar kommer sitta som klistrad på mitt huvud hela dagen! Jag kan nog säga det hur många gånger som helst, jag kan fortfarande inte riktigt greppa det, det är bara 100 dagar kvar till studenten!!!

Skribent: Andrea Eklund
Inlägget skrevs 2015-02-25, kl 17:17

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution