/// 2015!

27 januari / 2015
Taggar: Fritid, Skola

2015!

2015 har verkligen börjar storslaget! På nyårs dagen begav jag mig till Frillesås med tre av mina underbara klasskompisar för att tidigt på morgonen den 2 januari sätta oss i en buss till Val Thorens i franska alperna! (På det så fyllde jag även 19 den 2 januari och blev fint firad med kladdkakemuffins på Öresundsbron!)
I Val Thorens kan man säga att livet lekte! Strålande sol, underbar skidåkning, fantastiska människor och sjukt mycke skratt! Det var verkligen en helt otrolig vecka!

Väl hemma började allvaret och plugget igen med det toppas med en hel del roligheter de med! När jag kom hem från resan väntade exempelvis min balklänning till studentbalen på mig! (Den var lika mycket JAG som jag föreställt mig få jag är oerhört nöjd!) Den här veckan har det också bokats studentresa till Barcelona! Det känns verkligen som en morot för att orka med den intensiva pluggperiod som börjat nu!

Men nu är det dags att återgå till pluggandet! Dagens mål är att få klart min Theory of Knowledge uppsats! (En väldigt filosofisk uppsats i ämnet kunskapsteori!)
Ha en härlig tisdag!

Skribent: Andrea Eklund
Inlägget skrevs 2015-01-27, kl 14:52

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution