/// Studentbal

10 juni / 2015
Taggar: Student

Studentbal

Efter att ha sovit till klockan 16 på lördagen kan man nog säga att jag ansåg mig ordentligt utvilad till söndagens stora grand final. Studentbalen!
Dagen till ära tog jag mig till min frisör och fick en håruppsättning som jag aldrig kunnat bli mer nöjd med, kom hem och åt lite fixade sminket, hoppade i balklänningen och åkte till klassens förfest. Det är verkligen riktigt roligt att se alla klä upp sig så! Allt får en sån otrolig guldkant! Det fotades, skrattades och pratades. Kul var ändå att vi kunde vara tillsammans på förfest allihop! Vi var ju ändå 36 personer i klassen, och nästan ingen gick med någon i klassen så att vi var 60 personer är ingen överdrift!

Några bilrundor senare var vi allihop i Botan. Den parken går på högvarv under studentveckan! Det fotades lite till, MV sjöng och så var det dags att toga mot Stadshotellet. Det är egentligen inte särskilt långt mellan dessa två platser, i normala fall kan det kanske ta cirka 5 minuter, men när alla Katedrals studenter togar genom staden i sina bästa kläder är det ju bara självklart att det kommer bli en hel del stopp på vägen för folk som fotar! Så någon halvtimma senare steg vi genom portarna till Stadshotellet och började den storslagna middagen!
Det hölls tal, sjöngs, hölls mer tal, skrattades, skålades och åts riktigt riktigt god trerätters! Allt var riktigt riktigt på topp! Bara att få äta i Stadshotellets stora sal är ju liksom storslaget i sig!

Sedan var det fest med ännu mer skratt, prat och dans! Det var nog nu man började känna att den här otroliga, oförglömliga veckan faktiskt skulle ta slut. Och att ens gymnasietid faktiskt var över. Man började prata om hur viktigt det var att vi inte tappade kontakten, och av någon anledning kändes det så definitivt, för för första gången fanns faktiskt risken. Skolan är inte längre den naturliga mötesplatsen och det är nu upp till en själv att hålla kontakterna uppe. Det är både vackert och lite skrämmande. Så någon gång runt 12 gav jag upp mina klackar för ett par platta converse och dansade vidare till sista låten, för detta var en kväll att minnas, min sista kväll som Katedralare.

Skribent: Andrea Eklund
Inlägget skrevs 2015-06-10, kl 00:38

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution