/// Skara, en liten stad med ett sto...

3 maj / 2013

Skara, en liten stad med ett stort utbud

Upptäck Skaras utbud under en kväll

Så stod det på affischen inför kvällens modevisning i Konsthallen på Jula Hotell.
Förutom möjlighet att där ta del av Sveriges största privata Anders Zorn-samling gavs denna kväll möjlighet för oss att ta del av vårens och sommarens mode.
Min tanke var att sätta mig och skriva genast när jag kom hem, men jag var så fylld av intryck att de först måste smältas.
Så idag, efter skön promenad i Petersburg och frukost, känner jag mig redo.

27 företag

Ett unikt samarbete mellan Skaras företagare på Jula Hotell.
27 företag deltog och förutom att det visades kläder på catwalken så hade företag som saluför textilier och smycken en minimässa.
De skarbutiker som visade kläder var: Eva-Modeller, Bjarnes, Dressed for Sucess, Ingrids konfektion, Jack, Lia in Fashion, ModeHuset, Sportringen, Sueños samt ZIZ.
Skorna kom från Syskonen Bohmans Skor och Klostergatans skor
För make-up, frisyrer, naglar och glasögon svarade: Aberdeen, Banken Hår och Hud, Fihn Optik, Ida & Bea, I 4 Beauty, Kroppsstugan och Salong Tove.

200 biljetter

Av de 200 biljetterna tycktes 180 ha gått till damer, således endast 20 herrar, vilket var lite synd med tanke på det stora utbudet som visades för killar och herrar.
Ja, det var helt fantastisk vad skarabutikerna kunde visa upp!
Barnkläder, badkläder, underkläder, sport-och fritidskläder, kläder för vardag och för fest och för alla åldrar och stilar.

Minimässa

Efter visningen bjöds på buffé och gavs tillfälle att nypa i de fina vårkläderna, bekanta sig med minimässan och dess skönhetsprodukter, smycken och textilier och ta lotter.

Utvärdering

Vi ombads fylla i en enkät, vilket jag glömde, och därmed också försuttit min chans att vinna ett presentkort på 500:- .
Kanske berodde det på att jag blev så glad efter att ha vunnit ett fint arrangemang gjort av Floristhörnan, som var ett av de deltagande företagen.
Lämnar därför min utvärdering här och nu.
Jag tycker som jag skrev inledningsvis att det var en mycket lyckad satsning och som visar ett brett utbud och som presenterades på ett mycket trevligt sätt!
Om jag skall påpeka något som kunde varit bättre så var det buffén.
Den smakade alldeles ypperligt så det var absolut inget fel på maten, men gästerna fick vänta på tok för länge för att få den.
Ett buffébord till 200 gäster betydde att de som stod längst bak i kön fick vänta över en timma.
Men totalupplevelsen ger jag en 9 av 10 möjliga

Skribent: Beatrice Holmberg
Inlägget skrevs 2013-05-03, kl 09:52

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution