/// Resfeber

19 februari / 2013

Resfeber

Resfebern

Jo, nu har den infunnit sig.
Inte helt, men den visar sig på så sätt att huvudet inte hänger med helt och jag glömmer saker som jag borde komma ihåg.
Det är så det brukar vara och eftersom jag vet att jag vid tidigare resor åkt ifrån saker jag borde haft med, så plockade jag fram resväskan redan igår.
Det jag ännu inte packat ner men skall ta med har jag listat så att inget skall bli glömt.

Semesterfin

Kan man säga att man skall på semester när man är pensionär?
Semester har man väl bara när man jobbar? Ja, inte när man jobbar, utan då man är ledig från jobbet men något jobb har jag ju inte.
I vilket fall som helst, så vill jag vara fin när jag åker iväg och det kan man ju tycka lite fånigt eftersom jag inte känner en människa i Nerja.
Jag borde väl satsa mer på att vara fin här hemma där folk vet vem jag är.....känd från blogg och allting.
Fina naglar, fransk manikyr denna gång, har jag fått genom Frida Bremers försorg.
Hon har sitt företag RockNails inhyst hos Kroppsstugan och Cilla Weishag.
Håret har Tove Ahlm fixat och det har hon gjort åt mig i flera år, men det var första gången hon hon tog hand om mig i egenskap av egen företagare. Sin Salong Tove har hon hos Banken Hår & Hud. Då jag frågar hur hon trivs med att vara sin egen, så svarar hon att det hittills bara har varit positiv.
Framför allt gillar hon att kunna anpassa sina tider till kundernas önskemål och då blir det ibland både kvälls- och helgarbete. I övrigt är ju jobbet detsamma men nu kombinerat med bokföring som ju följer med företagandet.
Jag önskar henne verkligen all lycka. Duktig och driftig som hon är så kommer det säkert att gå bra!

Årsmöte

Kom just på, att det ju faktiskt inte bara blir nerjaborna som får se resultatet av Toves klippning, utan även alla som kommer till SPFs årsmöte i morgon

Skribent: Beatrice Holmberg
Inlägget skrevs 2013-02-19, kl 20:40

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution