/// Tack och farväl

31 januari / 2014

Tack och farväl

Tack och farväl

Ja, nu är det efter snart fyra veckor på Solkusten snart dags att säga Tack och farväl och återvända till Sverige och Skara.
Det är också dags att säga detsamma till er kära bloggläsare. Tack och farväl säger jag nu efter att ha skrivit bloggar i drygt ett år.

Bloggar

När jag nu går tillbaka och läser de 67 bloggar jag skrivit förutom denna, så skrev jag i början att det kanske endast kommer att bli en dagbok för mig själv?
Så blev det inte, utan ganska många har följt min pensionärstillvaro i Skara och på mina resor.

Feedback

Att få feedback är extra roligt när man skriver, så jag vill uppmana er kära läsare att uppmuntra de bloggare som skriver här för LoveSkara. Andreas har aviserat att det inom kort kommer en ny bloggare.

Samla tankarna

Vad som för mig personligen varit väldigt positivt med att blogga är att jag blivit mer medveten om vad jag sett och gjort, vilket är en nödvändighet om man ska sätta det man upplever på pränt.

Dagbok

Förutom att jag fått respons från er bloggläsare så har skrivandet, som jag nämt, också givit mig glädje och personlig tillfredställelse, så i fortsättningen blir det egna dagboksanteckningar.
Lever du i Skara och tycker om att skriva så föreslår jag att du tar kontakt med Andreas och LoveSkara så slår du "två flugor i en smäll"!

Vårtecken

Här i Andalusien är bl a de blommande mandelträden i januari ett vårtecken, men snart kommer jag hemma i Skara snart att glädjas lika mycket åt snödropparna som vittnar om vårens ankomst!

Tack för mig

Än en gång säger jag tack för mig och ett vårligt södra Spanien.
Enligt väderprognosen så verkar det som om Kung Bore släpper sitt grepp nästa vecka, då jag återvänder till Skara, om än tillfälligt!

Skribent: Beatrice Holmberg
Inlägget skrevs 2014-01-31, kl 19:02

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution