/// Gott slut och gott nytt

30 december / 2013

Gott slut och gott nytt

Nytt år

Vad innebär årsskiftet 2013/2014 för dig?
Är det stor fest med konfetti, serpentiner och raketer?
Stillsam middag med nära vänner?
Helt ensam framför TV:n?
Jag tror att vi firar väldigt olika och kanske olika från år till år.
För vissa innebär nyårsafton bara ytterligare en anledning att festa medan årsskiftet för andra, nästan är förenat med ångest.

Årskrönika

Jag har själv firat nyår på många olika sätt: Stillsamt i hemmets lugna vrå och galamiddag med glitterklännig och dans!
Någon ångest och bävan inför det nya året har jag aldrig känt,men så har jag också varit förskonad från stora olyckor och familjetragedier.
Med stigande ålder tänker jag kanske tillbaka på det som varit och har mer funderingar om vad som väntar.
Tidningarna har årskrönikor och jag gör en bloggsammanfattning.

Statistiken visar att jag under året skrivit 65 bloggar och de fyra mest lästa är: MIAMISOL PÅ VILANBADET från den 7 februari, OCH ÄNDÅ ÄR JAG BARA HALVVÄGS från den 6 juni, LYCKLIGA GATAN LIGGER I SKARA från den 21 september samt GICK VIDARE TILL ANDRA CHANSEN från den 29 september.

Även om dessa bloggar inte ger en helt sann bild av mitt liv så visar det ändå att det sker både positiva och negativa saker i livet.
Dessa fyra bloggar skildrar tre positiva händelser och en negativ.
Jag har hittills varit lyckligt lottad och ungefär så har mitt liv hittills sett ut, att positiva händelser har övervägt i livet
Ingen lever sitt liv utan att möta sorger och besvikelser och i backspegeln kan man ju faktiskt få ut något positivt av det som först bara verkade vara negativt.

För den som känner lite oro inför det nya året......och ännu inte är riktigt redo för år 2014 kan ju istället vänta till den 31 januari och fira det kinesiska nyåret och se fram emot hästens år.

I år blir det för mig och maken ett lugnt nyårsfirande hemma i Skara och efter år 2013 uttalar jag mig inte längre lika tvärsäkert om vad jag skall göra........men om inget oförutsett inträffar så bär det av till sydligare breddgrader nästa vecka.

Skribent: Beatrice Holmberg
Inlägget skrevs 2013-12-30, kl 19:00

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution