/// Julstaden Skara 2013

12 september / 2013

Julstaden Skara 2013

Nu har vi startat upp arbetet med Julstaden Skara. Eftersom det var så fantastiskt förra året är det mycket att leva upp till och så får vi hålla tummarna för att inramningen med det underbara snölandskapet som var i fjol blir det samma i år.

Marknaden i fokus

I år kommer MEGA lägga mycket fokus på själva marknaden. På Hötorget kommer vi arbeta för att skapa en matmarknad där våra lokala närproducenter kan sälja och presentera sina produkter. Julmarknaden kommer att vara startskottet för en satsning på en kontinuerlig marknad på Hötorget under 2014. Många av våra grannstäder har någon sorts marknad en dag i veckan och det anser jag att vi ska ha i Skara också.

Vi har ett vinnande koncept!

Om allt blir som det är tänkt kommer Julstaden Skara se lite annorlunda ut i år. I Olinspark kommer det vara en barnensjul med allt vad det innebär och det medför att Luciorna kommer att presenteras utanför rådhuset detta år. Annars kommer mycket att vara sig likt med tomteparaden som den storskaliga slutklämmen på skyltsöndagen. Varför ändra på ett vinnande koncept.

/Peter

Skribent: Peter Gustavsson
Inlägget skrevs 2013-09-12, kl 15:44

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2023. Producerad av: Websolution