/// "Det är 2015 det händer i Skara"

2 mars / 2015

"Det är 2015 det händer i Skara"

Skara kommun + MEGA + Föreningar + Företag = Sant

Under sommaren kommer MEGA och Skara kommun utöka sitt samarbete än mer. Vi kommer att vara aktiva på flera evenemang samt på flera välbesökta turistmål för att marknadsföra Skara så än fler turister hittar in till vår fina stad. Vi smygstartade förra året med att vara ute på Sommarlands camping två gånger i veckan under juli och det var ett lyckat drag som gav mersmak. Framförallt på Skarakvällarna var det mycket turister som besökte arrangemanget.

Det är mycket upplyftande att arbeta med aktiviteter i år, då Skara kommun har en hög ambitionsnivå och vilja att tänka nytt samt att de är engagerade för att Skara ska lyfta mot högre höjder och bli en aktivitetsstad.
Jag anser också att såväl företag som föreningar i Skara har ökat sin ambitionsnivå att delta i arrangemang samt arrangera evenemang i år. MusicCenter t.ex. ökar sin verksamhet med att arrangera den stora cykeltävlingen Tre berg som kommer att gå av stapeln 5-6 september. För mer info gå in på www.treberg.se

Jag har även märkt att när vi nu i år vill utveckla matmarknaderna med mer kringaktiviteter så har inte det varit några större problem för mig att hitta företag och föreningar att delta. Som till exempel på den första matmarknaden den 25 april kommer det att anordnas ett PaprICA-lopp i Ica Munkens regi för barn, samt att Rotary kommer att lägga sin aktivitet Konst-igt kafferep i direkt anslutning till Matmarknaden. Mer information om dessa aktiviteter kommer inom kort.

Jag vill avsluta med ett citat från en klok Skarabo: ”Det verkar som det är 2015 det händer i Skara”

//Peter

Bilder lånade av TreBerg.se och ICA Munken.

Skribent: Peter Gustavsson
Inlägget skrevs 2015-03-02, kl 10:45

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution