/// God Jul och Gott Nytt År!

16 december / 2014

God Jul och Gott Nytt År!

Vi närmar oss slutet av 2014 och det har varit ett händelserikt år för Skara. Det har varit flera större och välbesökta arrangemang i Skara under året som t.ex. Skara stifts 1000 års jubileum, Skara Stadsfest, allsångskvällar och matmarknader.

Under nästa år kommer Skara befästa sin position som arrangemangsstad då cykelloppet ”Tre berg” kommer att arrangeras och matmarknaderna kommer att utökas till sju stycken nästa år.

Vi har också fått flera nya butiker till Skara under 2014 och även om det finns lediga lokaler i centrum ser läget ljusare ut än det gjort tidigare. Fastighetsägarna arbetar mycket målmedvetet tillsammans med oss på MEGA för att locka nyetableringar till Skara, vilket kommer att ge ett gott resultat under 2015. Förutsättningarna för att ha ett levande centrum är goda om vi alla stödjer de näringsidkare som bedriver sin verksamhet i Skara så alla skarabor tänk på att ni handlar hos er lokala handlare så mycket ni kan.

Jag vill också passa på att tacka alla aktörer och besökare som var ute på skyltsöndagen den 30 november. Det var en mycket lyckad dag och Skara visade upp sin allra bästa sida. Den dagen bevisar verkligen att Skara går en ljus framtid till mötes.

Missa nu inte slutspurten av julhandeln i Skaras butiker som har öppet alla dagar fram till julafton. Det kommer att finnas fullt med erbjudanden och trevlig personal som tar hand om er på allra bästa sätt. Än en gång God Jul och Gott Nytt År till er alla!

Peter

Fotograf: Staffan Jönsson

Ps. Bilden vann fototävlingen vi hade under Skyltsöndagen. Just denna bild är något beskuren. Orginalet hittar du på MEGA's hemsida.

Skribent: Peter Gustavsson
Inlägget skrevs 2014-12-16, kl 09:39

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution