/// Fasen vad kul det är i Skara!

Fasen vad kul det är i Skara!

Sitter och njuter av vårsolen som kikar in mellan gardinerna och ser fram emot alla evenemang som anordnas nu under våren och sommaren. Första matmarknaden har varit och den var lika lyckad som de varit tidigare och nu ser vi fram emot nästa som är i samband med Stadsfesten på lördag den 16 maj. Utöver alla aktiviteter som är på Stadsfesten kommer Axevalla travet presentera sin verksamhet i Olins park under dagen samt att matproducenter från hela länet säljer sina produkter på Hötorget. Det kommer att bli en höjdardag. För mer information om Stadsfesten besök skarastadsfest.se.

Jag har tidigare nämnt det utökande samarbetet som handlarna har skapat tillsammans med Skara kommun och nu presenteras den första delen av samarbetet med Skara Handels nya hemsida, handlaiskara.se som man gjort tillsammans med kommunikationskontoret. Sidan är rejält uppfräschad och väl värt ett besök.

Utöver samarbetet med hemsidan håller vi på att ta fram en ny butikskarta som är ritad av Bo Södervall som i sig är som ett konstverk. Den kartan är en del utav marknadsföringen för till alla som bor och besöker Skara under 2015. Här ovan ser ni ett första utkast av stadskartan. Jag kan också meddela att vi är i fullgång att ta fram flaggor till lyktstolparna på Skaraborgsgatan och det beräknas vara klart någon gång under våren.

/Peter

Skribent: Peter Gustavsson
Inlägget skrevs 2015-05-13, kl 09:27

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution