/// Nu är det snart Jul!

8 oktober / 2013
Taggar:

Nu är det snart Jul!

Nu är det snart jul!
Arbetet med Julstaden fortsätter och intresset bland knallar och andra är stort. Därför ser jag fram emot skyltsöndagen (1 december) med tillförsikt.
Upplägget av Julstaden Skara kommer att vara lite annorlunda i år på det sättet att Lions julmarknad med Luciapresentationen kommer att husera på Stortorget som den gjorde förr.
Inne i Olinspark kommer det att spinnas vidare på det framgångsrika evenemanget Barnkalaset och därför planeras det att läggas flera barnaktiviteter i parken.
På Hötorget kommer det att vara en matmarknad samt en bakluckeloppis. På matmarknaden kommer lokala företag presentera sina produkter och om allt går i lås lanseras ”SkaraKörven” för första gången på marknaden.
Marumsgatan är under skyltsöndagen hantverksgatan och på Klostergatan presenterar föreningar samt Uf företag sina organisationer och produkter. Klostergatan kommer även att hysa in alla de skolklasser som vill tjäna en extra peng till exempelvis skolresor.
Utöver detta så kommer Radio Treby att direktsända under hela skyltsöndagen och deras studio kommer att ligga utanför Störners.
Alla som är intresserade till att vara delaktiga i Julstaden Skara är välkomna att ta kontakt med mig så kommer vi överens om något. GOD JUL!

Skribent: Peter Gustavsson
Inlägget skrevs 2013-10-08, kl 13:50

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution