/// Smått och gott

20 november / 2013

Smått och gott

Skyltfönster

Julen närmar sig med stormsteg och arbetet med Julstaden Skara blir mer och mer intensivare. I dagens blogg skulle jag vilja passa på att tacka några företag som bättrat på stadens utsmyckning. Då vi tyvärr fortfarande har en del lediga lokaler i centrum så försöker vi göra det bästa av situationen och det har Kroppsstugan, Maritas textil, Wallgrensrör, Träff Golv & Färg Nordsjö Idé & DesignTryck och Jula Hotellet gjort i och med fin julskyltning i de lokaler Bergers bokhandel tidigare hade sin verksamhet. Ett stort tack till Görans Fastigheter att de upplåter lokalen för sådana aktiviteter.

Lediga lokaler

Intresset för de lediga lokalerna i Skara är stort och inom en snar framtid är jag övertygad att flera av de lediga lokalerna är fulla med affärsverksamhet. Under den korta tid jag arbetat på MEGA har jag fått flera förfrågningar om lokaler samt att jag vet att fastighetsägarna arbetar intensivt med att fylla lokalerna med affärsverksamheter.

Passion

Det engagemang som skolfrågan och aktivitetshallen har genererat oavsett vilken åsikt man har tyder på att det är ett stort intresse för vad som händer i vår stad. Visar vi skarabor så stor passion och entusiasm i allt som händer i Skara är vi verkligen på rätt väg, vilket jag tycker vi gör nu i en större utsträckning.

Jag ser positivt på framtiden!

/Peter Gustavsson

Skribent: Peter Gustavsson
Inlägget skrevs 2013-11-20, kl 12:13

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2023. Producerad av: Websolution