/// Stor evenemangsperiod ligger fra...

6 maj / 2014
Taggar:

Stor evenemangsperiod ligger framför oss

Matmarknad

Jag vill börja med att tacka alla skarabor och deltagare av matmarknaden för att ni gjorde så att den blev så lyckosam som den blev. Det var upplyftande att se att det kom så mycket besökare och att alla var så positivt inställda till matmarknaden.
Nu siktar vi emot nästa matmarknad den 31 maj. Då kommer det att sändas radio live från Hötorget och scouterna kommer att visa upp sin verksamhet. Naturligtvis så kommer Ica Munkens Paprica klubb vara på plats och underhålla de små precis som förra gången. Eftersom förra matmarknaden var så lyckosam har fler matproducenter visat intresse och vara med så jag har goda förhoppningar om att fler matproducenter kommer att vara på plats. I mattältet kommer Jula Hotell och Konferens att servera mat där flertalet av råvarorna kommer att vara ifrån de matproducenter som kommer till matmarknaden.
Väl mött!
Evenemang

Under våren och sommaren kommer det att anordnas ett flertal aktiviteter i Skara och en av de största är Stadsfesten den 17 maj där man kan njuta av god mat och dryck samt att man kan delta i de aktiviteter som anordnas denna dag. Programmet för Stadsfesten hittar om ni följer länken här under.
musiccenter.se
Jag återkommer längre fram med mer information om Skara Stifts 1000 års jubileum som är den absolut största begivenheten i Skara under 2014. Om ni vill tjuvkika på programmet som Skara Stift tagit fram till jubileumsdagarna följer ni länken här under. Jubileumsdagarna är den 29 och 30 augusti.
svenskakyrkan.se/skarastift
Nu på lördag den 10 maj så anordnar ett UF företag från Katedralskolan en loppis vid Djäknescenen. Mer information hittar ni på facebooksidan SkaraloppisUF. Samma dag i Olins park kommer Skaras scouter att visa upp sin verksamhet med att bygga upp ett scoutläger. Där kan man prova på scoutlivet och äta rätter som scouterna käkar när de är ute i skogen.
Det är riktigt roligt att ungdomar vill anordna aktiviteter i Skara och därför uppmanar jag er alla att besöka dessa så de fortsätter att vilja utföra aktiviteter i Skara.
Om ni följer länken nedan så hittar ni ett axplock av de aktiviteter som kommer att utföras i Skara under våren och sommaren 2014.
megaskara.se

Skribent: Peter Gustavsson
Inlägget skrevs 2014-05-06, kl 14:29

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2023. Producerad av: Websolution