/// Vilan och MEGA samarbetet drar i...

29 september / 2013
Taggar: vilan, MEGA, Skara handel

Vilan och MEGA samarbetet drar i gång

I förra veckan flyttade jag in till nya lokaler på Vilans fritidsområde. Det är en början på det samarbete som MEGA och Vilan ska starta upp nu under hösten.
Samarbetet kommer att gå ut på att Skaras stadskärna ska dra nytta av alla de besökare som besöker Vilan under året. Exempelvis är det närmare 2500 idrottslägerdeltagare med anhöriga som besöker Vilan varje år som idag inte hittar in till Skara i någon större utsträckning.
Arbetet kommer att fungera på flera sätt. Det kommer att delas ut information till Vilans idrottslägerdeltagare om Skara i form av en goodybag som kommer att innehålla rabatthäfte, present och broschyrer om Skara. Ytterligare kommer Skara presenteras med skyltar och informationsblad så besökaren får information om vad Skara har att erbjuda.
Andra tankar om hur man ska arbeta är att vid större cuper eller liknande arrangemang ska man t.ex. genomföra prisutdelningen eller presentationen av lagen inne i centrala Skara och vips så har vi en publikdragande aktivitet inne i centrala Skara med ett arrangemang som redan finns. Detta skulle öka intresset för själva arrangemanget och Skara får en möjlighet att visas upp för besökare utifrån.
Vi ska passa på att marknadsföra vår fina stad ofta och bra!

Skribent: Peter Gustavsson
Inlägget skrevs 2013-09-29, kl 19:38

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution