/// Hur ska man hinna med allt?

26 februari / 2014

Hur ska man hinna med allt?

Flera nyöppningar är på gång och flera företag har redan slagit upp sina dörrar. Det är allt ifrån butiker till krogar som har tro på Skara och dess invånare. Det är riktigt inspirerande att arbeta när det blåser sådana vindar i Skara. Här under får ni tips på vad ni kan göra i Skara under veckoslutet.

Torsdag

Nu på torsdag öppnar Bryggeriet Sportbar med en galen show av Börje Bappelsin. Det följer de upp med fest hela helgen på krogen med olika aktiviteter. Om inte detta var nog så startar Enjoy med Musikquiz samma torsdag med Daniel och Mats som alltid är lika roliga.

Fredag

På fredag har Jula hotellet After Work med Schlagertema och på lördag spelar nostalgibandet Five Teddys på Kråks scen. Det värsta är att det inte stoppar där utan Olins Kök och Bar kör även de Afterwork på fredag och Mellofest på lördagen. De har även premiär på sin ala carte meny på lördagen.

Söndag

För att man ska orka jobba på måndag får man nog tanka med en stor brunch i den nya Bistron på Stadt någon gång under söndagen. PUH!

Ännu mer ...

Detta är ett axplock av vad som händer i Skara under veckan och då har jag bara skrivit vad som händer inom krogsvängen. Gå in på evenemangskalendern för att få reda på mer saker som händer i Skara den närmsta tiden.

299 nya invånare i Skara


Ytterligare en god nyhet är att Skara växer så det knakar. Enligt SCB är Skara den kommun som ökar mest befolkningsmässigt i Skaraborg. Under 2013 ökade befolkningsmängden i Skara med hela 299 personer vilket är en ökning med 1.64% mot 2012 så nu bor det 18 580 personer i Skara kommun.

Önskar er alla en fortsatt trevlig vecka!

/Peter

Skribent: Peter Gustavsson
Inlägget skrevs 2014-02-26, kl 07:57

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution