/// En fantastisk jul i Skara väntar

En fantastisk jul i Skara väntar

I Skara har vi alltid varit duktiga på att fira jul, men i år kommer julfirandet slå alla rekord. Skyltsöndagen bara växer och växer. Det är aktiviteter både högt och lågt. Hela programmet kan ni läsa om nedan, men vi vill framhålla några punkter såsom isskulpturen, satsningen av Barnens jul inne i Olins park och vår Matmarknad på Hötorget. Som vanligt kommer butikerna ha öppet alla dagar fram till jul. Nytt för i år är att tomten kommer att vara på stan varje den 2:a och 3:e advent så att barnen kan lämna in sina önskelistor, så klapparna kommer fram till alla barn i tid. Alla barn som lämnar sin önskelista till tomten är med i utlottningen av presentkort.

Inom handeln händer det massor. Flera nyetableringar har poppat upp det senaste och en butik är på gång att byta till större lokaler. Intresset för att driva butik i Skara är stort just nu. Än finns det någon ledig lokal kvar så är du också intresserad av att driva butik i Skara så är du välkommen att höra av dig till Peter Gustavsson på tel. 072-716 86 96. Handlarna i Skara försöker satsa på gemensamma aktiviteter och skapa en bra sammanhållning så att vi blir ett starkt gäng som jobbar tillsammans. Som exempel på detta kan nämnas evenemanget "En kväll på Klostergatan" i mitten på november då butikerna hade öppet extra länge med erbjudanden och jippon, vilket var mycket uppskattat bland kunderna. Sådana här aktiviteter kommer ni ser mer utav under nästa år men det får vi återkomma till då.

Vi vill också passa på att slå ett slag för att handla dina julklappar (och annat också så klart) lokalt. De senaste åren har vi handlare märkt ett otroligt uppsving och att det är mer folk ute på stan. Detta tycker vi är jätteroligt men vi tror att det kan bli ännu bättre. Fördelarna med att handla i din egen stad är så många.

Du bidrar till ett levande centrum som är trevligt både för invånarna i Skara och de som kommer på besök.

Mer pengar cirkulerar i din kommun vilket ger bättre förutsättningar för en bra kommunal skattebas.

Ju mer butikerna säljer desto större och bättre utbud kan de köpa in.

Du spar bensinpengar och gör miljön en tjänst genom att stanna kvar i Skara.

Sist men inte minst får du personlig service i våra butiker.

Det finns mer i vår lilla stad än vad du kanske tror. Hittar du inte det du söker i butiken så är vi bara glada om du talar om det för oss, så får vi en chans att förbättra vårt sortiment så att fler vill besöka våra butiker. Vi ser fram emot en fantastisk julhandel och hälsar alla välkomna till våra butiker.

GOD JUL!
Peter Gustavsson, MEGA & Charlotta Lidberg, Skara Handel

Skribent: Peter Gustavsson
Inlägget skrevs 2014-11-27, kl 14:39

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution