/// Besök Bästa Bion

10 februari / 2013

Besök Bästa Bion

Vi har en väldigt mysig bio i Skara. Den har dessutom väldigt sköna biofåtöljer. Här visas ett blandat utbud av filmer. Det är en otrolig tillgång att ha en bra biograf. Alla städer i Skaras storlek har inte en egen biograf och det är viktigt att vi inte tar vår bio för givet. Vill du se en viss film så försök alltid att se den i Skara. Går du sällan på bio, så kanske det är dags att gå lite oftare. Själv tycker jag att se en riktigt bra film är bland de bästa man kan göra. Nu för tiden blir de mest barnfilmer i 3D, men jag njuter lika mycket. Att se hur barnen lever sig in i filmen och skrattar så de kiknar är så härligt. Sedan har det väl hänt att man passat på att vila lite under filmen också... Den senaste filmen jag såg var dock ingen barnfilm, utan "Berättelsen om Pi". Den rekommenderas varmt.

Varje höst ordnar föreningen Skara Bio Kontrast Skara Filmfestival och flera år har de arrangerat mysig utomhusbio vid Djäknescenen. Båda arrangemangen har varit mycket populära och proffsigt genomförda. En eloge till alla som engagerar sig ideellt i denna förening!

För att ha koll på filmprogrammet så "Gillar" jag Biograf Grand Skara på Facebook. Då poppar senaste filmprogrammet upp på min sida på Facebook så fort det släpps. Mycket smidigt. Gå in och gilla sidan du med.

Biograf Grand i Skara är helt enkelt ett av Skaras smultronställen.

Skribent: Helena Nyman
Inlägget skrevs 2013-02-10, kl 22:45

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution