/// Festligheter i Skara i vår och s...

Festligheter i Skara i vår och sommar

Ni som läst min blogg vet att jag arbetar som Projektledare på MusicCenter i Skara. För några veckor sedan kunde ni läsa i SkLT att vi planerar flera olika festligheter i Skara i vår och sommar.

Årets nyhet är Skara Stadsfest som kommer att genomföras lördagen den 17 maj och just nu pågår ett intensivt arbete med att planera innehåll och genomförande.

Jag tror det kommer bli en otroligt festlig dag i Skara den 17 maj. Några aktiviteter jag kan avslöja är träningspass från scenen, cykelloppet Skara Elit GP, barnaktiviteter, artistuppträdanden och gatumusikanter. Inga staket, inga entréavgifter utan öppet område för alla. Detta tack vare våra generösa sponsorer. Jag ber om att få återkomma om vilka de är...

Vårt arrangemang börjar på förmiddagen och sträcker sig fram till ca 21.00. Efter det är det upp till restauranger, kaféer och krögare att ta vid och bjuda upp till fest. Skara Stadsfest blir en möjlighet för alla näringsidkare att visa framfötterna och vi hoppas så många som möjligt tar vara på tillfället och skapar en festlig stämning. Inne på vår hemsida kan ni följa vad som händer och ta del av senaste nytt men självklart även på Skara Stadsfest Facebooksida

Repris på succén Skarakvällarna

Sommaren 2013 lyckade vi i samarbete med MEGA, Skara Kommun, Sparbanksstiftelsen, SkLT, Sportringen och inte mindre än 60 stycken företag att bjuda Skaraborna och tillresande på Skarakvällarna. Till fri entré kunde alla njuta av artistuppträdanden, allsång och jippon. När musiken från scenen tystnat hördes ett sorl från restauranger och uteserveringar. Hela stan sjöd av liv. Självklart vill vi följa upp den succén och i år blir Skarakvällarna den 17 juli och den 31 juli. Gå in och gilla Skarakvällarna på facebook och håll koll på vår hemsida för löpande uppdateringar.

Skarakvällarnas genomförande bygger på att företag eller organisationer köper sponsorpaket. Vill du vara med och än en gång förverkliga sommarens höjdpunkter i Skara? Kontakta mig på helena@musiccenter.se eller 072-588 01 08.

Håll utkik här på bloggen för mer information!

Skribent: Helena Nyman
Inlägget skrevs 2014-03-03, kl 11:20

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution