/// Sportlovet slut, snart påsklov

16 februari / 2013
Taggar: Aktiviteter, Handel

Sportlovet slut, snart påsklov

Ett skönt Sportlov är till ända och på måndag är det skola för barnen igen. Barnen har hunnit med riktigt mycket tack vare våra föräldrar och att vi turats om att vara hemma med dem. Loven kommer alltid så lägligt, veckan innan märker man att de börjar bli tröttare och tröttare. Så kommer ett lov och så är de pigga och sugna på skolan igen.

Sportlovet inleddes för övrigt på Sportringen i Julahuset. Dotterns skridskor var för små. Hittills har hon bara ärvt storebrors men nu fanns det inga att ta över. Blev att köpa de första egna skridskorna. Att det dessutom var vita konståkningsskridskor gjorde henne inte mindre glad. Det var bra rea på Sportringen och de var sänkta med 40% så då blev mamma glad också.

De har hunnit flera turer till ishallen, pulkaåkning, bowling, bio, snögubbebyggen och inte minst sovmorgnar och inga tider att passa. Nu kör de 6 veckor till innan det är dags för påsklov. Kan ni fatta att det är påsk redan om 6 veckor? Till dess önskar jag mig snödroppar, takdropp och vårluft. Mmmmm....

Skribent: Helena Nyman
Inlägget skrevs 2013-02-16, kl 13:15

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution