/// Härlig färgklick på Klostergatan

Härlig färgklick på Klostergatan

Det är så underbart och inspirerande med människor som vågar satsa. Susanne som driver butiken Design & Sömnad utökade sin verksamhet med större lokal och större utbud i en tid då många kanske inte vågar satsa. Det blev succé och nu har vi en stor härlig färgklick på gågatan Klostergatan. Här hittar du det mesta i presentväg och inredning. Min personliga favorit är barnhörnan med underbara presenter till de små. Susanne är dessutom sömmerska och syr gardiner, kuddar med mera på beställning. Här får man den där personliga och trevliga servicen som bara en liten småstadsbutik kan erbjuda.

Lika roligt är att se, är att de som vågar satsa också uppmärksammas och får beröm för vad de gjort. Läs här på SkLT om vilket fint pris Susanne tilldelades nyligen.

Prismotiveringen löd:
2013 års pris går till Susanne Sundblad, Design & Sömnad i Skara. Susanne är en kvinnlig entreprenör som driver en framgångsrik affär i centrala Skara, som för en kort tid sedan flyttat till större lokaler. Företaget erbjuder såväl bruksföremål som vackra saker för hemmet, där Susanne också kan bistå med bland annat gardinsömnad. Susanne uppskattas för hennes goda service och engagemang för sina kunder. Ett företag som har vågat satsa framåt och som lyckats fånga många nöjda kunder. Susannes butik är en färgklick i Skaras affärsliv.

GRATTIS ds. och Susanne! Må din satsning inspirera många som kanske tvekar och funderar på om de ska våga ta steget. Vi ses nästa gång det är presentdags!

Ps. Gilla gärna Design & Sömnad på Facebook så får du löpande tips om nyheter i butiken

Skribent: Helena Nyman
Inlägget skrevs 2013-03-11, kl 20:51

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution