/// Konsten att se skogen för alla träd

Konsten att se skogen för alla träd

- Snygga byxor!
- Tack! säger jag glatt och meddelar nöjt att de finns i en butik i Skara. Som så ofta får jag en lite förvånad min tillbaka och sen utbrister hon:
- Vad kul, lägg ut en bild på Instagram så att andra ser vad som finns i stan!

Precis detta var min tanke med att skapa taggen #shoppatiskara som jag skrev om i mitt förra blogginlägg här på LoveSkara. Det är många som inte ser vad som finns i våra butiker eller som inte ens ger butikerna chansen. Vår lilla stads butiker ska konkurrera med de store kedjornas marknadsföringsbudgetar och det är ingen lätt match. Hur når man ut? Hur visar man vad som finns? Totalt finns det 14 inlägg under #shoppatiskara i denna stund och jag hoppas det byggs på. En som nappat och är oerhört flitig med att skapa reklam för kollegorna i stan är Lillan Werner på Aberdeen. Hon lyftar fram vad hon och hennes familj #shoppatiskara och lägger ut titt som tätt. Toppen! Hoppas fler gör det samma.

Det är också roligt att se att fler och fler butiker i Skara dyker upp på Instagram och Facebook. Det gillar jag!

För övrigt kanske någon undrar varför blogginläggen inte är så täta från min sida. Jo, SKÖNA MAJ är här och på något sätt känns det som att den började redan i april. Mycket jobb, mycket aktiviteter, mycket festligheter och mycket att ta tag i hemma. Sköna röda dagar som äter upp tiden och sol som måste dyrkas. Just i dag och som det ser ut några dagar till så är det riktigt fixarväder. Det behövs det med.

Förresten, är det någon som vet vad som är på gång i lokalen bredvid databutiken LOGIC och frisörsalongen IDA&BEA på Marumsgatan? Gick förbi och ser att det grejas för fullt. Se bilderna i bildspelet ovan. Berätta om ni vet! Nya Apoteket på Marumsgatan börjar också ta form och går allt som det ska har de flyttat till den 9 juni. Spännande!

Önskar er en riktigt SKÖN MAJ! Kom ihåg att njuta av denna underbara tid.

Skribent: Helena Nyman
Inlägget skrevs 2014-05-08, kl 13:42

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution