/// Hämta är lyx

25 mars / 2013
Taggar: Handel, Mat

Hämta är lyx

Fredagstacos i all ära men visst är det skönt att slippa hacka upp alla tillbehör, hur enkelt det än må vara, och bara köra hämtmat när man stressad och trött kommer hem efter att arbetsveckan är slut. För en trebarnförälder som emellanåt inte gör annat än står vid spisen och sanerar köket efter godingarna och deras vänner, så är det enormt skönt att få bära hem färdiglagad mat. HÄMTA ÄR LYX!

Svenskt eller hela världen

Än så länge har vi inte hunnit testa Mattipsets fredagsgourmét. Men jag har smakat Linas underbara mat tidigare och vet att den är jättegod. Har förstått att fredagssatsningen 'Fredagsgourmét' är mycket populär. För enbart 139:- hämtar du varmrätt och efterrätt på fredagar mellan 15.00 och 19.00. Läs mer på Mattipsets hemsida eller facebooksida

Italienskt

Pizzerior har vi gott om i stan och det är ett säkert kort. Saknar dock en variant som någon Skarapizzeria gärna får börja laga. Se det som en utmaning. Ni kanske kan döpa den till LoveSkara? Det ska vara: tomatsås, chevréost, honung, ruccola och gärna pinjenötter eller valnötter på. Ibland har jag ätit chevrépizza med salami, bacon eller paprika också. Hör av er till mig när Skaras första chevrépizza finns att smaka så kommer jag. Jag lovar att skriva om det här på bloggen också.

Thailändskt

En annan favorit är Lai Thai som har mycket bra thaimat. Senast i fredags hämtade vi från dem. Nr 107 och 701 smakade prima. Vårrullar fick vi på köpet. Nu har de dessutom bilder på hemsidan så att man lättare kan veta vad man beställer.

Kinesiskt

Cantons kinamat är det många som hämtar på. Mer nostalgi för oss Skarabor är nästan svårt att uppbringa. Måste erkänna att det var ett tag sedan nu. Får ändra på det.

Om man fick drömma

Saknar dock en bra sushirestaurang i Skara. Tror ni det skulle funka? Det är så himla fräscht och gott. Om ni fick drömma helt fritt, vilken hämtmat skulle ni vilja ha här i Skara?

Skribent: Helena Nyman
Inlägget skrevs 2013-03-25, kl 16:17

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution